Progressiv sourcing platform står bag stor messe

India Expo Centre & Mart finder sted Delhi NCR fra 14.-18 oktober. Her vil 2500 udstillere fordelt på 15 haller og 900 showrooms, Tema Pavilloner, kunsthåndværk og ”live” arbejde med håndværket.

Foto: Arkivfoto.

Produkter, mennesker og potentiale gør Indien til en af de foretrukne sourcingdestinationer for hjem, mode, livsstil, tekstiler og møbler. 

IHGF Delhi Fair er nu tilbage i en fysisk form, og at gå fra at være en virtuel messe til at kunne se nye produkter samt møde leverandører og nye kontakter er yderst positivt. 

Den kommende efterårsudgave tæller alt fra både mellemstore og små eksportører, håndværkere iværksættere og designere til Indiens førende producenteksportører, og samlet tilbyder de et komplet spektrum af omhyggeligt kuraterede koncepter og produkter på en enkelt platform, der er målrettet segmenter som hjem, mode, livsstil, tekstiler og møbler samt  husholdningsartikler, boligindretning, møbler, gaver og dekorative, lamper og belysning, jul og festlig indretning, modesmykker og tilbehør, spa &wellness, tæpper og tæpper, badeværelsestilbehør, havetilbehør, pædagogisk legetøj og spil, håndlavede papirprodukter og papirvarer og lædertasker. 

Hertil kommer temapavilloner, trendområder, håndværksdemonstrationer og seminarer.

IHGF Delhi Fair arrangeres to gange om året i en forårs- og en efterårsudgave af Export Promotion Council for Handicrafts (EPCH), den organisation, der repræsenterer håndværksproducenter og eksportører i Indien. 

EPCH hjælper sine 10.000+ medlemmer med at tilpasse og tilbyde unikke kunsthåndværk og kvalitetsprodukter til det globale sourcing-samfund. Ud over at levere uovertrufne forretningsplatforme til købere og sælgere giver EPCH også omfattende information om sektoren til internationale købere og sikrer en optimal grænseflade mellem den indiske håndværksindustri og de internationale købere, der i sidste ende skaber harmonisk forretning.

Register at: www.ihgfdelhifair.in/register, Artisanal Fare, Live Craft Making

-PF

Relateret indhold

19.04.2024Designbase.dk

Virksomheder står alene med udfordrede lærlinge

19.04.2024Designbase.dk

Gratis klimarapportering er nu standard for store events i Bella Center

18.04.2024Designbase.dk

Ny ungdomsuddannelse kan skaffe flere unge til erhvervsuddannelserne

17.04.2024Designbase.dk

Engros- og detailhandlen lægger an til blød landing

17.04.2024Designbase.dk

Færre konkurser i Danmark, mens Sverige stadig er ramt

17.04.2024Designbase.dk

ESG skal være nemt for SMV’er

16.04.2024Witt

Sponseret

Witt A/S overtager distributionen af Aiper kabelfri poolrobotter i Norden

16.04.2024Designbase.dk

Nyt regnskab fra Bygma Gruppen:  Investeringer trods et udfordrende marked

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023