Retrotekstiler til køkkenet

Den danske tekstildesigner Vibeke Rohland er endnu engang aktuel med en nyhed for FDB Møbler. Den nye tekstilserie, Høje Søborg, byder på strikkede viskestykker og karklude i skønne retrofarver inspireret af designerens barndom.

Tilbage i 1986 blev Vibeke Rohland uddannet tekstildesigner fra The Royal Danish Academy of Fine Arts.

Nu lancerer hun i samarbejde med FDB Møbler en serie af tekstiler, der er resultatet af den dygtige designers fascination af at kombinere mønstre og farver. Høje Søborg består af strikkede viskestykker og karklude i en smuk kombination af striber i retrofarver, der er inspireret af Vibeke Rohlands barndom. De fine klude og viskestykker passer perfekt til køkkenet, men kan også sagtens benyttes på badeværelset - eller som den perfekte værtindegave.

Høje Søborg-tekstilserie fås i farvekombinationerne gul/brun, rosa/brun og grå/sort. De er alle strikket i 100 % Oekotex-certificeret bomuld og koster 69 kr. for en pakke med to karklude og 119 kr. for en pakke med to viskestykker.

Høje Søborg tekstilserie bliver forhandlet nu i FDB Møblers butikker landet over og på Coop.dk. Forhandlernummer: 4386 4386.

Mere fra...

18.03.2024FDB Møbler

Sponseret

Nyhed fra FDB Møbler: Sammen-serien bliver udvidet med et skønt, rundt havebord

21.06.2022FDB Møbler

Sponseret

Ny cirkulær markedsplads for designermøbler bliver til i samarbejde med FDB Møbler

26.11.2021FDB Møbler

Sponseret

Nye farver til favorit-flet

23.08.2021FDB Møbler

Sponseret

Den danske designduo Mot & Bergstrøm står bag en ny spejlserie

Ikonisk bænk af Mogens Koch bliver nu relanceret

12.07.2021FDB Møbler

Sponseret

07.05.2021FDB Møbler

Sponseret

Ikonisk møbeldesign i nye, stærke farver

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023