Sirius LED-dekorationslys redder julestemningen

Efter 2 års aflysninger af julen som følge af corona-pandemien er det nu energikrisen, der truer julehyggen. Men heldigvis kan almindelige danskere slippe for at gå på kompromis med julehyggen endnu et år.

Sirius LED-lyskæder med 100 LED-lys koster kun 7,2 kroner at have tændt 8 timer om dagen i en måned..

28.09.2022

Sponseret

Sirius

Energikrisen har indtaget landet og elpriserne er steget markant. Derfor er dekorativt lys måske det sidste man tænker på at sætte strøm til. Flere kommuner er begyndt at melde ud, at de dropper julebelysningen i gaderne i år. Hotel D’Angleterre og Salling i Århus, der begge normalvis er kendt for deres storslåede julelys melder også fra.

Det giver måske mening at slukke i en tid hvor vi bør spare på ressourcerne – men før alt julelys i dine øjne forsvinder, er der gode nyheder. Med dekorative LED-lys kan vi bevare julehyggen for meget få kroner.

LED-lys til ingen penge
Sirius LED-lys giver dig mulighed for at pynte op til jul uden at overskride elforbruget. Sætter du eksempelvis en lyskæde med 100 LED op, kan du have den tændt 8 timer hver dag i en måned for kun 7,2 kr i alt. Mere strøm anvender du altså ikke. Med timerfunktion på vores Sirius Fjernbetjening, får du fuld kontrol over hvor meget energi, du bruger på dine julelys. Skal man dekorere et større areal, vil 1000 LED-lys fra enten Sirius Top- eller Sirius Tech-Line kollektionerne, kun koste 72 kr. at have tændt 8 timer i døgnet i en hel måned.

Det samme gør sig gældende for Sirius juledekorationer til indendørs brug. En fornuftig investering, der er god for både pengepungen og indeklimaet, er genopladelige stearinlys. Frem for at bruge penge på sodende stearinlys, der forsvinder på ingen tid, kan man med et genopladeligt stearinlys have op mod 200 timers lys efter kun 2 timers opladning. Der er altså ingen grund til at gå på kompromis med hyggen denne jul.

”Gå ned på elforbruget men op på julehyggen, det fortjener vi”. – Stig Gerlach, CEO Sirius

Mere fra...

22.05.2024Sirius

Sponseret

SIRIUS Sam

21.02.2023Sirius

Sponseret

Årets musthave lampe

21.02.2023Sirius

Sponseret

Grønnere fremtid med genopladelige lys

29.11.2022Sirius

Sponseret

Glade Jul, Grønne Jul

13.10.2022Sirius

Sponseret

Sirius LED-lys redder julen til minimal pris

06.10.2022Sirius

Sponseret

Spar på strømmen med genopladelig hygge

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023