Skab et skønt hjemmekontor

Skab et hyggeligt og stilrent hjemmekontor, hvor du har lyst til at arbejde i timevis! Med Sinnerups udvalg af kontorartikler og tilbehør vil dit kontor nemt fremstå indbydende og inspirerende.

26.01.2021

Sponseret

Sinnerup

Kontoret er det sted i hjemmet, hvor du skal koncentrere dig. Det er der, du planlægger, skriver eller er kreativ, og det er derfor vigtigt at skabe en god atmosfære omkring din hjemmearbejdsplads, der ligger op til koncentration.

Derfor giver Sinnerup dig nogle ideer til, hvordan du kan skabe et hyggeligt hjemmekontor, hvor du har lyst til at være. Så læs med og bliv klogere på, hvordan du let kan indrette et stilrent og behageligt kontor.

Skrivebordet
En af de vigtigste ting for et godt kontor er selvfølgelig skrivebordet. Det er her du skal have plads til både computer, bordlampe og dine arbejdsredskaber. Det er derfor en god idé at afgøre, hvor stort dit skrivebord skal være og hvilket materiale, der passer bedst ind i din resterende indretning.

Vælg derfor et skrivebord, der opfylder netop dine behov, både funktionelt og visuelt, så du opnår et harmonisk resultat.

Det er også en god idé at skabe en skøn atmosfære på eller omkring skrivebordet med for eksempel vaser, blomster eller grønne planter, så du har noget smukt at se på og er omgivet af noget rart, mens du arbejder. Vælg derfor nogle fine urtepotter i en farve, der passer ind i indretningen eller skab en inspirerende billedvæg med nogle smukke plakater og billeder.

Opslagstavler
Når det kommer til at planlægge, skabe overblik og strukturere din tid, er det en god idé at anskaffe sig en opslagstavle, og det er oplagt at placere den på kontoret.

Du kan på en let og visuel måde holde styr på dine møder, aftaler eller din to-do liste samtidig med, at den skaber liv i rummet og spil på væggene.

Vælg for eksempel den smarte Sinnerup kork opslagstavle eller den stilrene Shape it metal opslagstavle i hvid eller sort og oplev, hvordan kontoret får et nyt liv.

Kontorstol
Det er vigtigt at vælge den rette stol til kontoret, når det kommer til både komfort og design. Du skal nemlig sidde godt ved skrivebordet, når du skal koncentrere dig længe ad gangen, men det må samtidig også godt se pænt ud.

Vælg derfor en kontorstol, der passer til dine behov i de rette materialer og farver for dig.

Du kan både vælge en stol, der passer til skrivebordet eller skabe kontrast med en stol i en anden farve. Det er dog en god idé, at farven går igen et andet sted på kontoret, så du opnår sammenhæng i din indretning.

Lamper og belysning
Det er vigtigt at have den rette belysning på kontoret, så du føler dig godt tilpas og  nemt kan orientere dig på skrivebordet og i dine kreative projekter, papirer mm.

Det er derfor en god idé at have mere end én lampe på kontoret, og de må gerne være både smukke og funktionelle, så du opnår en stilfuld indretning og en behagelig atmosfære på dit hjemmekontor.

Sørg for eksempel for at have en loftlampe, der giver lys til hele rummet og en bordlampe, der giver lys på skrivebordet.

Kontortilbehør
Sæt prikken over i’et på hjemmekontoret med kontorartikler- og tilbehør.

På hjemmekontoret er det altid rart at have en notesbog ved hånden, og et smart ringbind så man kan bringe orden og organisere sine dokumenter. Ikke nok med at kontortilbehør er dejlig praktisk på en hjemmearbejdsdag, så kan det også bidrage til en moderne indretning af dit hjemmekontor.

Vælg notesbøger, ringbind og andet kontortilbehør i flotte farver som passer ind i resten af kontorets indretning.

På en måde kan du gøre dit praktiske kontortilbehør til en aktivt del af indretning, der bidrager til hjemmekontorets visuelle udtryk.

08.06.2023Sinnerup

Sponseret

De 5 vigtigste tips til at give din terrasse eller altan nyt liv

01.06.2022Sinnerup

Sponseret

INSPIRATION TIL TERRASSE INDRETNING

30.05.2022Sinnerup

Sponseret

Musthaves til sommerens begivenheder

27.05.2022Sinnerup

Sponseret

Arkitekttegnede møbler

01.03.2022Sinnerup

Sponseret

Kig ind hos Stephanie

26.02.2022Sinnerup

Sponseret

Colourful Spring - indret med farver

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023