Skagerak lander sit bedste årsregnskab nogensinde

Skagerak leverer igen massiv vækst på alle markeder i årsregnskabet for 2020/2021.

Foto: Skagerak.

Den danske designvirksomhed har massiv vækst i omsætning, driftsoverskud og sætter nye salgsrekorder på de fleste markeder. Overskuddet er mere end fordoblet siden sidste år. Og egenkapitalen er tredoblet på tre år. 

"Jeg er stolt og glad. Jeg lægger stor vægt på vores mål om at have en solid økonomi, og den har vi styrket hvert år de seneste tre år. Det er vigtigt, fordi det ruster os til at udleve de drømme, som vi har for fremtiden", siger Jesper Panduro, der er ejer og CEO i Skagerak.

Jesper Panduro understreger dog, at profit aldrig må være den eneste målestok for succes. For Skagerak er det også, hvordan virksomheden påvirker medarbejdere, partnere, kunder, lokalsamfund og planet. Og dét mener de alvorligt hos Skagerak, siger Jesper Panduro.

"Det seneste år er Skagerak vokset fra 40 til mere end 50 medarbejdere. Og de har ydet en kæmpe indsats. Jeg er virkeligt glad for, den imponerende indsats vores dygtige team har leveret gennem det sidste år. Vi har en kollektiv bonusordning, som alle er en del af, der har givet en ekstra månedsløn i bonus", siger han.   

Til næste år er planen at etablere et nyt logistikcenter i USA. Og i foråret 2022 får amerikanerne mulighed for at købe fra skagerak.com. Allerede nu fylder USA cirka ti procent af den samlede omsætning.

"Vi er gået fra at hedde skagerak.dk og så til skagerak.com. Og det lyder måske ikke af meget, men internt er det et stort, mentalt skifte", slutter Jesper Panduro.

- HCL

Artikler

02.10.2023|Designbase.dk

Ti års forrygende fristelser

02.10.2023|Designbase.dk

Skal din virksomhed være cirkulær?

02.10.2023|Designbase.dk

Det betyder den nye ”emballagelov”

29.09.2023|Designbase.dk

Bløde køkkenfristelser

28.09.2023|Designbase.dk

Ny undersøgelse viser trends for fremtidens byliv

28.09.2023|Designbase.dk

Maison&Objet: På en jagt efter oplevelser

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023