Skarp nyhed fra tysk knivby

RÖSLEs Masterclass er en ny serie af knive i uovertruffen, tysk kvalitet og din garanti for skarphed, præcision og håndværk i køkkenet.

RÖSLEs Masterclass er skabt til at give dig skarphed og topydelse i køkkenet – de perfekte redskaber til hverdagens rutiner og de gastronomiske eksperimenter i det private og professionelle køkken. For med stemplet ”Made in Solingen” er Masterclass essensen af præcision, kvalitet og tysk smedekunst. Solingen er kendt som Tysklands ”klingeby”, hvor der siden 1363 er fremstillet sværd, knive og sakse af absolut højeste kvalitet, og som har gjort Solingen berømt verden over.

”Made in Solingen”
Knivene i Masterclass-serien er skabt efter strenge standarder og regulativer, så de lever op til Solingens traditionsrige håndværk. Kun på den måde kan den højt værdsatte kvalitet opnås og bibeholdes. Og som en garanti for kvaliteten må kun knive, der er fremstillet i byen, bære navnet ”Solingen”. 

Masterclass består af specialiserede knivværktøjer i rustfrit stål og specialhærdet X50CrMoV15-bladstål, der får det bedste ud af dine evner, og som klarer alle skæreopgaver. Det smukke håndtag i valnøddetræ har logo præget i stål. Foruden kokkeknive, tæller Masterclass-serien santokukniv, forskærerkniv, urtekniv og tomatkniv

RÖSLE SIDEN 1888
Familievirksomheden RÖSLE blev grundlagt i 1888 af Karl Theodor Rösle, og allerede i 1903 blev de første køkkenredskaber produceret. RÖSLE producerer et stort udvalg af køkkenredskaber, gryder og pander, der med respekt for virksomhedens traditioner er skabt til en moderne livsstil og til at gøre livet i køkkenet lettere. RÖSLE har gennem tiden vundet talrige designpriser for sine karakteristiske og populære produkter, der ofte er skabt i 18/10 rustfrit stål – et materiale, der er blevet synonym med RÖSLE.  

Masterclass forskærerkniv stål/træ L18cm, pris 749,95 kr.

Masterclass kokkekniv stål/træ L20cm, pris 749,95 kr.

Masterclass santokukniv stål/træ uden luftskær L17,5cm, 749,95 kr.

Masterclass tomatkniv stål/træ L13cm, pris 529,95 kr.

Masterclass urtekniv stål/træ L9cm, pris 479,95 kr.  

Se mere om RÖSLE Masterclass på tj.dk.

15.05.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Mix og match med KitchenAid

21.04.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Varm nyhed fra franske Pillivuyt

15.04.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Når kaffen skal drikkes med stil

05.04.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Bag smukke brød med en hævekurv

15.03.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Det naturlige valg på bordet

15.02.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Legendariske kværne i ny farve

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023