Smuk spiseplads med Børge Mogensen

FDB Møbler relancerer dette efterår den skulpturelle skalstol, J45, designet af Børge Mogensen. Den tidløse klassiker kan med dens stilrene og samtidig særlige udtryk på smukkeste vis danne rammerne for spisebordet i hjemmet.

Børge Mogensen var fra 1942 til 1950 den første tegnestueleder hos FDB Møbler. I den tid blev der skabt nogle af de mest ikoniske møbler til dansk design - og nu får endnu en fra arkivet nyt liv. FDB Møbler relancerer nemlig nu den skulpturelle skalstol ,J45, som var blandt et af de sidste designs, Børge Mogensen fik lavet i sin tid hos FDB Møbler.

Skalstolen J45 har et organisk udtryk, der på fineste vis demonstrerer, hvordan natur og formgivning kan spille sammen. Den særlige ryg på stolen fjedrer en smule, så den ikke blot er smuk at se på, men også behagelig at sidde i. Den smukke skalstol kommer i både naturfarvet og sort eg til 3.499 kr.

Skaber plads til mennesker

Skalstolen blev skabt i en tid, hvor funktionaliteten var i fokus, og møbler blev designet for at skabe plads til mennesket. Dette er også udgangspunktet for nyheden fra FDB Møbler, der dog samtidig bevidner om, at snedkerhåndværk og æstetiske detaljer skulle gå hånd i hånd med funktionaliteten. Skalstolen har et stilrent udtryk med detaljer, der giver et særegent udtryk, som kan danne stemningen om spisepladsen i hjemmet.

"Det er altid en fornøjelse at gå i arkiverne og finde nogle af de fantastiske tegninger frem, som de forskellige tegnstueledere har lavet - ikke mindst Børge Mogensen, der jo skabte rammerne for FDB Møbler. Skalstolen J45 har vi længe ønsket at skabe nyt liv om, da den i særdeleshed og på fineste vis passer til familiens samlingspunkt i det moderne hjem", fortæller Ole Kiel, der er direktør ved FDB Møbler.

Skalstolen J45 af Børge Mogensen kan købes i FDB Møblers butikker landet over og på Coop.dk. Forhandlernummer: 4386 4386.

Mere fra...

18.03.2024FDB Møbler

Sponseret

Nyhed fra FDB Møbler: Sammen-serien bliver udvidet med et skønt, rundt havebord

21.06.2022FDB Møbler

Sponseret

Ny cirkulær markedsplads for designermøbler bliver til i samarbejde med FDB Møbler

26.11.2021FDB Møbler

Sponseret

Nye farver til favorit-flet

23.08.2021FDB Møbler

Sponseret

Den danske designduo Mot & Bergstrøm står bag en ny spejlserie

Ikonisk bænk af Mogens Koch bliver nu relanceret

12.07.2021FDB Møbler

Sponseret

07.05.2021FDB Møbler

Sponseret

Ikonisk møbeldesign i nye, stærke farver

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023