Stor interesse for den nyeste tilføjelse til FableWood-familien

I godt en måned har det været muligt at sikre sig en eller flere af FableWoods nyeste magnetiske trædyr gennem crowdfunding platformen Kickstarter.... og det er der mange der har gjort. I alt 314 personer har nemlig forudbestilt dyrene gennem kampagnen.

Fire nye dyr introduceres 
Den 11. maj 2021 lancerede FableWood fire nye magnetiske trædyr; En stor og en lille Tyr og en Mor- og Farelefant. I artiklen FableWood introducerer fire nye dyr til flokken kan du læse mere om de nye dyr. FableWood har tre gange før haft stor succes med crowdfunding kampagner på Kickstarter, så det var helt naturligt at disse fire nye dyr også skulle lanceres derigennem. 
 
Stor støtte og interesse fra både tidligere og nye backers 
Da kampagnen sluttede den 7. juni 2021 havde 314 personer støttet projektet og FableWood havde dermed omsat for intet mindre end 434.000 kroner. Foruden de fire nye dyr (enkeltvis eller samlet), havde kunderne også mulighed for at tilkøbe den resterende kollektion gennem ugentlige deals og til skarpe priser... og det var der mange der benyttede sig af. For mange af kunderne er FableWood nemlig ikke bare flot interiør til hjemmet, en sød og personlig gave eller legetøj til de mindste, FableWood-dyrene er også blevet til samleobjekter. FableWood-teamet får tit henvendelser fra kunder rundt omkring i verden der sender ønsker om specielle dyr, som de syntes kunne passe godt ind i deres samling. Og det er der jo ikke noget at sige til. Magneterne i trædyrene gør det let at kombinere de forskellige dyr til sjove fabledyr, og jo flere du har, jo sjovere er det.  
 
Hurtigt fra start! 
Folk sad klar ved tasterne da kampagnen gik i luften kl. 12.00 den 11. maj. Allerede på det første kvarter var målet på 50.000 kroner nået, og på 63 minutter var der allerede omsat for 100.000 kroner. Lige fra start kunne man se nogle gengangere fra tidligere kampagner; “Det er så fedt at se at folk kan lide vores produkter og vender tilbage ved hver kampagne.” - Rasmus Fiil Svarrer, Medejer af FableWood.  
 
Kan købes fra august 
De fire nye dyr tilslutter sig officielt den resterende dyreflok i august, hvor de bliver tilgængelige på FableWoods webshop (www.fablewood.net) og i udvalgte nationale og internationale butikker. Dermed består dyreflokken nu af i alt 20 fantastiske magnetiske trædyr... og mon ikke at FableWood allerede har den næste tilføjelse til FableWood-familien på tegnebrættet.  

18.03.2022FableWood ApS

Sponseret

Nuttede trædyr hitter allerede inden produktionen er startet

16.02.2022FableWood ApS

Sponseret

Overvældende stor interesse for FableWoods nyeste kollektion

31.01.2022FableWood ApS

Sponseret

Se FableWoods helt nye kollektion på Formland!

26.01.2022FableWood ApS

Sponseret

FableWood lancerer en special edition af kundernes favorit!

19.08.2021FableWood ApS

Sponseret

Et helt nyt makkerpar til FableWood-flokken

17.08.2021FableWood ApS

Sponseret

To elefanter kom marcherende....

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023