SUND LIVSSTIL MED NY KITCHENAID FOODPROCESSOR

KitchenAid gør det nu endnu nemmere at tilberede friske og sunde retter hurtigt og effektivt med ny 7 cup foodprocessor.

7 cup foodprocessorens evner til hakke, snitte, skære og purere friske ingredienser til lækre, kreative retter gør den perfekt til en aktiv og sund livsstil. Kun din fantasi sætter grænser for, hvad du kan lave med den effektive og multifunktionelle foodprocessor, der klarer det hele – lige fra gulerødder til agurker, æbler, tomater, oste og meget mere.

Det medfølgende tilbehør giver dig fuld frihed til at tilberede en alsidig række af ingredienser, så du fx kan lave hakkede krydderurter, nøddesmør, salsa eller hjemmelavet hummus.

Sæt på, tilbered, servér!  

Den nye 7 cup foodprocessor er skabt med den passionerede kok i tankerne, og derfor er alle dens funktioner helt nemme at gå til. Du kan derfor koncentrere dig fuldt ud om dine lækre opskrifter. Foodprocessoren er derfor nem at bruge og at rengøre, samtidig med at tilbehørsdelene passer i skålen, så opbevaringen er nem og organiseret.

Det innovative design betyder, at du sætter skålen på med et enkelt klik og uden at dreje – med et låg, der nemt kan låses fast. 7 cup foodprocessoren har tre enkle kontrolfunktioner – hastighederne high, low og pulse – der klarer mange forskellige ingredienser med kontrol og præcision.

Fås også som 9 cup foodprocessor på 2,1 liter. 

Ny KitchenAid 7 cup foodprocessor – helt kort:

  • Fås i flere farver. Vejl. pris 1299,95 kr. 
  • Kompakt og innovativt design, der er nemt at bruge, rengøre og opbevare
  • Smart 1-kliks, drejefri montering af skål (1,7 liter). Designet så langt færre ingredienser sidder fast i låg og skål – tilbehør er desuden nemt at rengøre i opvaskemaskine. 
  • Nem opbevaring af skiver og knive i skålen.
  • Snit, skær og hak i mange forskellige størrelser og former. 2-i-1 påfyldning på låget. Lille åbning til madolie, fx til emulgering af saucer og dressinger.    

Kontakt:

Flere oplysninger Tj.dk  

Kundeservice@tj.dk eller tlf. 36 13 09 20 

Pressekontakt: Rune Silberg, rs@tj.dk

15.05.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Mix og match med KitchenAid

21.04.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Varm nyhed fra franske Pillivuyt

15.04.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Når kaffen skal drikkes med stil

05.04.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Bag smukke brød med en hævekurv

15.03.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Det naturlige valg på bordet

15.02.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Legendariske kværne i ny farve

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023