Tysk kvalitet til køkken og bord

Dette efterår lancerer Thuesen Jensen AS mere end 50 innovative og funktionelle produkter fra RÖSLE – den førende producent af køkkenredskaber og -udstyr i uovertruffen, tysk kvalitet.

Siden 1888 har tyske RÖSLE skabt historie med sine innovative køkkenprodukter, hvor passionen for madlavning, lækkert design og høj funktionalitet er i top. RÖSLE producerer et stort udvalg af køkkenredskaber, gryder, pander og grilludstyr i absolut højeste kvalitet, der med respekt for virksomhedens traditioner er skabt til en moderne livsstil og til at gøre livet i køkkenet lettere. Produkterne bliver derfor udviklet i samarbejde med professionelle kokke og forbrugere. Bl.a. fremstillet på egen fabrik i Tyskland.

Kogegrej med kobberglød

Chalet er en hel serie af gryder og pander i kobber fra RÖSLE, der dette efterår er en nyhed hos Thuesen Jensen AS. Chalet, der vandt den prestigefyldte German Design Award 2019, gør madlavningen til en sand fornøjelse med dens kombination af moderne teknologi og traditionelt kobber. Serien fås i flere størrelser til ethvert behov og panderne fås både med og uden en effektiv og slidstærk non-stick belægning.

Stort og bredt sortiment af køkkenredskaber  

RÖSLEs sortiment af køkkenredskaber er det største og mest alsidige på markedet – med mange specialredskaber, der fx er skabt til højre såvel som venstrehåndede kokke. Fremstillet af 18/10 rustfrit stål med markedets kraftigste og mest behagelige håndtag. Køkkenredskaberne er lette at bruge og skabt til ophængning i det åbne køkken, fordi de er udstyret med en lille krog eller ring. Som noget helt unikt har RÖSLE hele 20 års garanti på de fleste køkkenredskaber. Et bevis på, at RÖSLE er helt i top, når det kommer til forholdet funktion/design og pris/kvalitet.                    

Nyt i sortiment er foruden Chalet bl.a. en hvidløgspresser, en krydderurteslynge samt en lang række skrælle- og skæreknive, rive og presseredskaber, paletter, køkkenskeer, tilbehør til det åbne køkken og meget mere. 

RÖSLE i 130 år  

Familievirksomheden RÖSLE blev grundlagt i 1888 af Karl Theodor Rösle, og allerede i 1903 blev de første køkkenredskaber produceret. RÖSLE producerer et stort udvalg af køkkenredskaber, gryder og pander, der med respekt for virksomhedens traditioner er skabt til en moderne livsstil og til at gøre livet i køkkenet lettere. RÖSLE har gennem tiden vundet talrige designpriser for sine karakteristiske og populære produkter, der ofte er skabt i 18/10 rustfrit stål – et materiale, der er blevet synonym med RÖSLE.  

Chalet-serien fås i 12 forskellige dele, vejl. pris fra. 619,95 kr.

RÖSLE køkkenredskaber fra 159,95 kr

Find alle nyheder fra RÖSLE på tj.dk

15.05.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Mix og match med KitchenAid

21.04.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Varm nyhed fra franske Pillivuyt

15.04.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Når kaffen skal drikkes med stil

05.04.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Bag smukke brød med en hævekurv

15.03.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Det naturlige valg på bordet

15.02.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Legendariske kværne i ny farve

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023