Udendørs poesi

Det særlige øjeblik mellem vinter og forår ønsker Ferm Living at indfange med deres nye SS21 pre-collection. Fra den nye kollektion præsenteres Liba Watering Can, Path Hammock og Peka Bench.

PR-foto..

PR-foto..

Liba Watering Can er et moderne, nyt design af den klassiske vandkande plastik - men denne udgave er anderledes, idet vandkanden er lavet udelukkende af genbrugsplast og har et design med en gennemtænkt æstetik. Liba Watering Can er let med en strømlinet smuk form, og idet den rummer helt op til fem liter, er den funktionel samtidig med, at den vil være et dekorativt element. Liba Watering Can kommer i følgende farver: Cashmere, Black og Olive.

Path Hammock er en hængekøjen fremstillet udelukkende af genanvendt PET-garn, der er spundet af 102 genbrugte plastflasker, så den både er bæredygtig og holder godt til kontinuerlig udendørs brug. To rækker af frynser understreger hængekøjens afslappede og ubekymrede udtryk. Path Hammock fås i farven Light Sand.

Nyd et øjebliks stilhed på Peka Bench.

PR-foto..

Bænken er fremstillet af bæredygtigt, FSC-certificeret Accoya-behandlet fyrretræ og er ideel til udendørs brug, da den 100 procent giftfri behandling gør den særligt modstandsdygtig over for ydre faktorer, og der behøves ikke yderligere behandling for at bevare træets smukke, rå udseende.

- HCL

Relateret indhold

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

31.01.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyhed, der kaster stemningsfulde stråler, lige hvor du har lyst

31.01.2024F&H Group A/S

Sponseret

Foldbar nyhed med indbygget frihed

04.01.2024PlusLED

Sponseret

Lysets betydning på din dagligdag

21.12.2023F&H Group A/S

Sponseret

Følsomt forår fra Södahl

21.12.2023F&H Group A/S

Sponseret

Sov sødt med Södahl

18.12.2023F&H Group A/S

Sponseret

Verdenssucces i nye farver

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023