Vi vil gøre en forskel for verdens kvinder

Manelleh har fået nye investorer.

Foto: Manelleh

Manelleh har fået nye investorer. Det er Annette og Poul Due Jensen, der har valgt at investere i Manelleh, en ny social impact virksomhed, som skal gøre en forskel for verdens kvinder. Manelleh er en ny formålsdrevet virksomhed, som sælger interiør, accessories og gaver, som er håndlavet af kvinder. 

Alle produkter er lavet af sociale fair trade-virksomheder, og formålet med forretningen er at gøre en forskel for kvinder rundt om i verden. 

Hver gang, der købes et produkt, bidrager man til at øge levestandarden og sikre, at flere kvinder har ordentlige, meningsfulde og værdige jobs. 

Bag Manelleh står Maria Manel Bøge, der har fået Annette og Poul Due Jensen med på holdet. 

Poul Due Jensen har sammen med sin hustru Anette valgt at investere i Manelleh..

”Det er først og fremmest en investering i Maria og hendes formålsdrevne forretningskoncept, og det er samtidig en investering, der kommer fra hjertet. Min hustru, Annette, og jeg har boet mange forskellige steder i verden, og vi har set behovet for at forbedre kvinders vilkår. Det ligger i vores DNA at ville skabe en bedre verden, og vi ønsker at gøre en forskel for kvinder rundt om på kloden. Så det var ikke en svær overvejelse, da vi mødte Maria og fik muligheden for at blive en del af Manelleh”, siger Poul Due Jensen, der til daglig er CEO for Grundfos Koncernen. 

”For mig er det et kæmpe skulderklap, at Annette og Poul Due Jensen har valgt at blive en del af Manelleh. Jeg tror, at mange iværksættere, der er et par år henne ad vejen, kan genkende oplevelsen af, at man har brug for hjælp til at tage forretningen til det næste niveau. Investeringen betyder, at der nu er lidt mere luft i forhold til at kunne investere i at vækste forretningen. Men det allervigtigste for mig er, at jeg har fundet to mennesker, som deler mine værdier - og som vil både mig og Manelleh det allerbedste, udtaler Maria Manel Bøge, founder og direktør i Manelleh.

www.manelleh.dk

-PF

Mere fra...

11.12.2023Designbase.dk

Maison&Objet introducerer ”Hospitality Lab”

08.12.2023Designbase.dk

Det nemme liv

07.12.2023Designbase.dk

Hvid vinter

06.12.2023Designbase.dk

Håndlavet naturnyhed

06.12.2023Designbase.dk

Det ønsker danskerne sig til jul i år

05.12.2023Designbase.dk

Alle har brug for et mentalt re-load

01.12.2023Designbase.dk

EuroCIS fremviser AI-værktøj for butikstyveri

01.12.2023Designbase.dk

Tefal og Jamie Oliver fejrer 20 års madlavning sammen

Events

Se alle

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023