X-Factor dommer Ankerstjerne: ”Jeg har brug for at være et smukt sted.”

Udover sin succesfulde karriere som manager, prisvindende sangskriver og producer, er Ankerstjerne også højaktuel som X-factor dommer og ikke mindst nybagt far.

21.05.2019

Sponseret

Sinnerup

Sinnerup har i samarbejde med Ankerstjerne indrettet hans studie, der gik fra at være et tomt loftrum til et indbydende og kreativt rum med sangskrivning og musikalitet i højsædet – og med plads til udfoldelse, forretning og afslapning.

Ankerstjerne og hans dengang gravide kæreste flyttede i villa tilbage i sommeren 2018, hvor de har indrettet husets mange rum med farverige indspark, inspirerende elementer og rene linier for at gøre hjemmet indbydende og varmt.


Ankerstjerne bor i Vanløse, og tæt på bopælen ligger butikscenteret Kronen, som har en Sinnerup. Ham og kæresten besøger ofte butikken, da de er ret forelsket i den æstetik, der er.

Huset rummer derfor allerede en masse af Sinnerups møbler, der er præget af et unikt skandinavisk design.

”Det er et sandt krea-rum, hvor man har lyst til at være i lange perioder.”


Indretningen af Ankerstjernes loftstudie tager udgangspunkt i hans æstetiske sans for boligindretning, hvor sindet skal opløftes, og elementerne skal harmonere med rummets funktion og formål.

Derfor er der blevet lagt vægt på at skabe et rum, der stimulerer kreativiteten, hvor de musikalske evner kan udfolde sig, og hvor man kan trække sig tilbage og finde ro.

Der skal ikke mindst være plads til de mange studie sessions mellem Ankerstjerne og hans X-factor deltagere. Det skal være et sted, hvor man har lyst til at være, mens man arbejdet på højtryk. 

SINNERUP MAKEOVER
For at kunne skabe en harmonisk arbejdsstation, er loftet opdelt i sektioner. ”Fokus har været at skabe et univers, der matcher med rummets funktion.

Vi har skabt et chill out area, hvor man kan sidde i sofaen, koble fra og finde ro til at tænke, vi har et meeting area, hvor de vigtige forretningsmøder kan tage sted, og et working area, hvor det kreative sind kan finde inspiration, og musikken er i centrum,” fortæller Sinnerup dekoratør, Louise Bramsen.

Ankerstjerne

Fulde navn:
Lars Ankerstjerne Christensen
Alder: 34 år
Privat: Bor i Vanløse med sin kæreste, Lise Kofoed og deres datter, Leona.
Bag-om-viden:
Han er én af Danmarks mest succesfulde sangskrivere og producenter, og han har været med til at skrive sange som:
- Olivia (Rasmus Seebach)
- 2017 (Rasmus Seebach)
- Karma (Burhan G og L.O.C.)
- Lucy (Burhan G)
Mest spillede komponist på dansk radio tre år i træt (2013, 2014 og 2015).
Vundet priser for Årets sangskriver og Årets nye navn.


LYS GIVER INSPIRATION
Det er ikke tilfældigt, at Ankerstjerne netop har valgt loftrummet som sin kreative legeplads.

Det helt rigtige lys kan nemlig ’make or break’ et rum og dets stemning og atmosfære. ”Lyset har evnen til at gøre dig glade, kreative og få dig til at føle, at der er højere til himlen.

Og hvorfor ikke trække samme følelse og glæde ind i boligindretningen? Det er vigtigt at aflæse et rum og finde ud af, hvilken belysning der er behov for.

Derfor er belysning essentielt, hvis man vil skabe den helt rigtige følelse i et rum. Ankerstjernes loftstudie har allerede store vinduer, der åbner for det naturlige lys, men når mørket falder på, er det lige så vigtigt at sikre den hyggelige og varme stemning.

Vi har ved hjælp af mange lamper og lanterner forsøgt at skabe lige nøjagtig den aftenstemning, så kreativiteten fortsat kan fylde rummet,” forklarer Louise Bramsen.

”Det vigtigste i sådan et arbejdsmiljø er, at man har lyst til at være her, og jeg har været her hele dagen, hver dag siden det blev færdigt.” – Ankerstjerne.

PLANTERS EVNE TIL AT GØRE ET HJEM TIL ET HJEM
”Vi har indrettet Ankerstjernes loftstudie med store gulvplanter og små hængeplanter fra loftet for at skabe den intime stemning, som Ankerstjerne er vild med,” fortæller Louise Bramsen.
Planter skal tænkes ind i indretningen på samme måde som et møbel eller kunst, og placeringen kan ikke bare være hvor som helst.

KARRYGUL FOR THE WIN
”Ankerstjerne er en mand, der ikke er bange for farver. Derfor valgte vi at tilføje et strejf af den varme karrygule farve, som komplimenterer de grå nuancer og giver rummet varme og kant,” siger Louise Bramsen.

HOLDET

Om holdet der indrettede Ankerstjernes studie:
Sinnerup dekoratør: Louise Bramsen
Louise har arbejdet som dekoratør i snart 20 år, og hun elsker alt omkring det, lige fra indretningen til at studere de nyeste tendenser og føre dem ud i livet. Hun har gennem årene været indover mange indretningsopgaver som blandt andet privat indretning, bryllupper, babylounge, børneværelser og tøj og boligindretning.
Hun blev uddannet på Dekoratørskolen i Svendborg i 1999 og har arbejdet som dekoratør i Illum i 17 år, inden hun joinede Sinnerup familien i 2017.

Med på holdet har vi:
Niels Guido som er Sinnerups nyuddannede elev med flair for boligindretning. Han har tidligere arbejdet hos The Conran Shop i London. 

Arbejdsprocessen:
Vi brugte fjorten dage på selve forberedelserne med research, opmåling og varebestilling. Selve makeoveren af Ankerstjernes studie tog kun en dag, da vi havde en velorganiseret plan og de rigtige hænder skruet på.

08.06.2023Sinnerup

Sponseret

De 5 vigtigste tips til at give din terrasse eller altan nyt liv

01.06.2022Sinnerup

Sponseret

INSPIRATION TIL TERRASSE INDRETNING

30.05.2022Sinnerup

Sponseret

Musthaves til sommerens begivenheder

27.05.2022Sinnerup

Sponseret

Arkitekttegnede møbler

01.03.2022Sinnerup

Sponseret

Kig ind hos Stephanie

26.02.2022Sinnerup

Sponseret

Colourful Spring - indret med farver

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023