10 år med bæredygtig luksus til kvinder - skabt af kvinder

CARE BY ME fejret 10-års jubilæum med stor vækst. Foto: CARE BY ME.

I 10 år har CARE BY ME sørget for, at vi med god samvittighed, kan forkæle os selv og vores bolig med tidløst dansk design i luksusklassen. For det har netop været intentionen med CARE BY ME fra begyndelsen: At kunne skabe en mere bæredygtig forretning, hvor grundlaget er at omfavne kvinder i vores del af verden, og samtidig forbedre livskvaliteten for kvinder i udviklingslande, hver gang der købes en CARE BY ME style. 

Med sine høje ambitioner om at skabe et designbrand, der kunne hjælpe kvinder i Nepal til en bedre livskvalitet, samtidig med at brandet skulle synliggøre en mere bæredygtig og ansvarlig fremtid i tekstilindustrien, var Camilla Gullits blandt de første herhjemme til at stifte en virksomhed med udgangspunkt i sociale- og klimavenlige mål og en mere bæredygtig værdikæde. 

I dag ejes og drives CARE BY ME af kvinder i Danmark. Brandet er gået fra at have 4 strikkedamer ansat i Kathmandu til i dag at have mere end 75 kvinder ansat i deres sociale workshops i Katmandu, Nepal, hvor der skabes håndlavede luksusprodukter og bedre livsvilkår både for de ansatte kvinder og deres familier. Herudover producerer brandet også i Indien og i Italien – alle steder med fokus på mennesker og miljø. 

Den 21. september 2022, har CARE BY ME haft samme sociale og grønne DNA i 10 år! CARE BY ME har i dag +400 forhandlere i ind- & udland, 8 agenter i Europa og distributører i USA, Canada & Australien. 2/3 af omsætningen er eksport. CARE BY ME har de sidste 4 år mere end fordoblet omsætningen og beskæftiger i dag mere end 75 kvinder i Nepal. Udover Nepal har virksomheden produktion i Indien med GOTS certificeret økologisk bomuld og i Italien med recycled cashmere.

-PF

Artikler

29.09.2023|Designbase.dk

Bløde køkkenfristelser

28.09.2023|Designbase.dk

Ny undersøgelse viser trends for fremtidens byliv

28.09.2023|Designbase.dk

Maison&Objet: På en jagt efter oplevelser

28.09.2023|Designbase.dk

Helt enkelt

27.09.2023|Designbase.dk

Imm cologne melder om bunkevis af tilmeldinger

27.09.2023|Designbase.dk

Geometrisk blåzone

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023