5 hurtige til Bine Lind, medejer af LIND DNA og northmodern-udstiller

Bine Lind ejer designvirksomheden LIND DNA sammen med sin søster og far. Den familiedrevne virksomhed udstillede for første gang på dansk grund under northmodern i august.

Hvad kendetegner LIND DNA?
Først og fremmest er et af kendetegnene, at LIND DNA er et familieforetagende med dansk produktion og dansk arbejdskraft. Derudover er genbrugslæder, minimalisme og naturlighed nogle af nøgleordene for virksomheden.

Vores sortiment består af minimøbler, dækkeservietter, underlag og en masse småting til køkkenet – alle produkter som er meget enkle og minimalistiske.

Hvordan adskiller LIND DNA sig fra andre designforretninger?
For det første har vi en anden stil end så mange andre. Og så har vi vores historie med os; historien om to søstre på nu 23 og 24 år som sammen med deres far startede en designvirksomhed.

Vi skiller os også ud ved at gå meget op i det enkle og naturlige look, som ses både i produkter og i emballage. Desuden ligger der en bæredygtig tanke bag vores produkter, som blandt andet fremstilles af genbrugslæder.

Hvorfor har I valgt at udstille på northmodern?
Det er første gang, at vi udstiller i Danmark, og det skyldes, at vi fra starten valgte at satse på udlandet. Jeg har hele tiden været afholdende i forhold til at deltage på en dansk messe. Men nu er jeg her, og det er egentlig mest fordi, jeg blev lokket af tanken med, at det kunne være sjovt at stå herhjemme og gøre det, vi normalt gør i udlandet. Det er også en del nemmere for os at vise vores produkter frem her, end når vi kommer ud til folk rundt omkring i Danmark.

Hvad forventede I jer inden messen?
Jeg havde helt klart en forventning og et håb om, at alle relevante, danske kunder ville komme hertil. Nu er vi jo i København, så jeg tænkte også, at der ville være nogle internationale besøgende, som ville lave en hyggelig tur ud af det. Samtidig havde jeg en forventning om, at en hal som den, vi står i, ville være fuld af liv, men jeg er egentlig lidt skuffet på det punkt.

Jeg er rigtig vild med Bella Center og opbygningen herude, men jeg ville have ønsket, at der var mere opbakning omkring det fra leverandørernes og kundernes side. Det er lidt sløvt, føler jeg.

Hvordan forløb førstedagen?
Førstedagen forløb lidt blandet. Jeg er meget positiv i forhold til antallet af udenlandske kunder og udenlandske interesserede – jeg synes for eksempel, at repræsentationen af schweizere, nordmænd og svenskere er rigtig god. Vi var optagede hele dagen i går, og det var meget relevante besøgende, som alle havde et formål. Vi har dog kunnet fornemme, at de fleste helst gerne bare vil snakke og kigge.

Og så er det ofte indstillingen, at bestillingen vil finde sted, når kunderne er kommet hjem igen. Det er lidt ærgerligt, synes jeg. Det er også en skam, at vi i Danmark ikke har én samlet messe, og det er et problem, at der ligger to messer samtidig. Ærlig talt tror jeg ikke, at vi kommer til at udstille herhjemme igen, før Danmark har fået én messe, hvor alle mødes. Èn messe, som kombinerer Formland og northmodern, og hvor den samlede opbakning er større.

Relateret indhold

28.02.2024Designbase.dk

Nyt Henning Koppel-inspireret stel

28.02.2024Designbase.dk

Positivt boost på Light+Building

26.02.2024Designbase.dk

Er du klar til de nye regler om online-anmeldelser?

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023