Appétit fra Sinnerup

Det skal være enkelt at lave god og smagfuld mad i hverdagen. Sinnerup Appétit serien er skabt med inspiration i denne tankegang og kan derfor være med til at pifte hverdagsmaden op med specialiteter lavet på gode råvarer i høj kvalitet.

19.02.2021

Sponseret

Sinnerup

Smag, kvalitet og enkelthed. Det er de tre kendetegn for vores nye madserie Sinnerup Appétit, der indeholder gourmet specialiteter med alt fra pesto, dip og krydderier til olivenolie, kaffesirup og chokolade spread. Det skal nemlig være nemt at lave lækker mad - blot ved at anvende nogle få specialiteter kan du fremtrylle et lækkert måltid, der har en spændende smag. 

Opskrifter fra kokken Nicolas Vahé
Den anerkendte franske kok Nicolas Vahé er fortaler for, at det skal være enkelt at lave god, smagfuld og sund mad i hverdagen. Han er vild med Appétit fra Sinnerup og har derfor dedikeret nogle lækre og velsmagende opskrifter med netop disse produkter.
Specialiteterne er skabt med udgangspunkt i det franske køkken, men med et nordisk twist, hvilket giver en magisk smagsoplevelse, som man ikke oplever hver dag. De lækre specialiteter og krydderier fra madserien Appétit fra Sinnerup er derfor i topkvalitet og udstråler en nytænkning som er vanedannende at have stående i køkkenet eller på spisebordet.

Se de lækre opskrifter fra kokken Nicolas Vahé her.

Kokken, chocolatier og konditoren Nicolas Vahé

Nicolas Vahé er oprindeligt franskmand og er vokset op med interessen for madlavning, og som både uddannet kok, chocolatier og konditor er han mester i det både salte og søde køkken. Det var nemlig allerede som 14-årig, at han begyndte sin madrejse som konditorlærling og senere som kokkelærling på Michelin restauranten Pic Valence.

Nogle år senere blev det til endnu en uddannelse i madens verden, men denne gang som chocolatier hos en af Frankrig og verdens bedste dessertkokke, Daniel Giraud Valence. Kokken Nicolas Vahé har altså virkelig formået at lære fra nogle af de bedste, når det gælder smagsoplevelser i både desserten og hovedrettens navn.

Men her slutter eventyret ikke. I 2000 var det Danmark, som Nicolas Vahé kastede sin interesse over, da et job på Falsled Kro på Sydfyn fik ham til at flytte og skabe madoplevelser i det danske køkken. Senere blev det restauranten Fakkelgaarden i Kruså, der fik glæde af hans kokkerier. I dag har han i 14 år været direktør i sit eget firma og skabt hundredvis af gourmet-produkter, men har stadig sine ben i restaurantverden med den franske bistro Voulez Vous i København.
Nicolas Vahé besidder altså en god portion maderfaring fra både Frankrig og Danmark, hvor han har været i nu over 20 år.

Olivenolie i høj kvalitet
I den lækre madserie Appétit fra Sinnerup er det blandt andet olier, der gør sig gældende, da kvalitetsolie er en uundværlig ingrediens for at opnå de helt rette smagsoplevelser i køkkenet. I Appétit serien tilbyder vi tre forskellige olier, der hver især kan løfte en ret til nye højder som en nem og let anvendelig smagsgiver.

Du kan vælge mellem en olivenolie, en olivenolie med hvidløg eller en olivenolie med chili. Vores rene olivenolie i høj kvalitet har en sød smag og er perfekt til stegninger, kolde retter og i dressinger, mens vores olivenolie med hvidløg er god til grillet kød eller i en tomatsalat, hvor det kan give maden et ekstra touch af luksus. Til sidst finder du vores olivenolie med chili, som kan bruges som finish på en hjemmelavet pizza eller på en pastaret, som altid er et sikkert hit. Olierne er også lækre på et hjemmebagt brød til tapasbordet.

Det lille ekstra touch
Salt er en simpel, men uundværlig ingrediens i køkkenet. Salt er nemlig en fantastisk smagsgiver, der fremhæver de skønne smage og krydderier i en ret, så den smager af meget mere - og så er salt en af de fem grundsmage, hvor sødt, surt, bittert og umami er de fire andre.

Salt bliver derfor rigtig ofte anvendt for at skabe en harmonisk smagsoplevelse, og en god salt er derfor et must. I madserien Appétit fra Sinnerup tilbyder vi fire forskellige varianter, hvor tre af dem er skabt ud fra spændende smagskombinationer.

Først og fremmest tilbyder vi en fransk havsalt i høj kvalitet, der kan bruges til - alt -. Derudover indeholder serien en salt med citron & timian, som er god til særligt lyst kød og fiskeretter. Vores tredje salt er med hvidløg og er specielt god til grøntsager, fisk og som topping på pommes fritter. Til sidst tilbyder vi også en salt med tomat & basilikum som især er perfekt til enhver pastaret.

Og så må vi ikke glemme peberen, for hvad er salt uden sin trofaste følgesvend - peberen - som også kan bruges til alt og give et ekstra touch af smag til hverdagens mange retter.
Det behøver altså ikke altid at være svært at lave god mad, for nogle gange er det nok med et ekstra lille touch af de rette smagsforstærkere. Og med salt og peber kan man komme langt!

En iskold forfriskelse

Når den ikke står på varm kaffe, er det skønt med en kold og opkvikkende kaffe-treat i form af en forfriskende iskaffe - særligt på de varmere dage. Iskaffen er perfekt at have med på en gåtur i solskinsvejret eller på den varme terrasse, hvor man rigtig kan forkæle sig selv, mens man læser en god bog, lytter til musik eller blot nyder solen alene eller med sine nærmeste. Iskaffen er altid et sikkert hit, da den køler, har en lækker cremet smag og er nem at lave.

I vores Appétit serie finder du 6 varianter af skøn kvalitetsiskaffe, der kombinerer spændende smage, som du nemt kan bruge og nyde. Vælg mellem chokolade & mint, chokolade & appelsin, karamel, mocca, vanilje og kokos og forkæl dig selv eller din kaffe-date med en virkelig god specialitet, der tager iskaffen til nye højder.

Til 10 kopper kaffe pr. flaske anbefaler vi 1 del kaffe til 3 dele mælk. Husk at omryste flasken før brug og tilsæt eventuelt isterninger for at opnå en helt kold drik.

08.06.2023Sinnerup

Sponseret

De 5 vigtigste tips til at give din terrasse eller altan nyt liv

01.06.2022Sinnerup

Sponseret

INSPIRATION TIL TERRASSE INDRETNING

30.05.2022Sinnerup

Sponseret

Musthaves til sommerens begivenheder

27.05.2022Sinnerup

Sponseret

Arkitekttegnede møbler

01.03.2022Sinnerup

Sponseret

Kig ind hos Stephanie

26.02.2022Sinnerup

Sponseret

Colourful Spring - indret med farver

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023