ARCTIC a/s får ny kommerciel direktør

Michael Christensen indtager posten som kommerciel direktør hos ARCTIC & Nordisk Tekstil i Middelfart.

Gitte Andreasen, Bo Andreasen & Michael Christensen.

Der skal fokus på strategi og forretningsudvikling i de kommende år. Derfor har den fynske tekstilvirksomhed ARCTIC & Nordisk Tekstil ansat Michael Christensen som ny kommerciel direktør, der skal stå i spidsen for udviklingen af salget og organisationen.

”Vi glæder os til at få Michael med på teamet. Han har de rette faglige og ledelsesmæssige kompetencer til at løfte opgaven med at skabe yderligere vækst for ARCTIC.” udtaler Gitte Andreasen, adm. direktør i ARCTIC & Nordisk Tekstil.

Den nye kommercielle direktør kommer med kompetencer fra salg, branding og retail fra virksomheder som Bestseller og Jysk. Senest har han været ansat som salgs- og indkøbsdirektør hos Skybrands i Vejle.

Michael tiltrådte sin nye stilling pr. 15. februar og ser frem til det nye samarbejde. ”Jeg har stor respekt for de resultater, der er skabt, og glæder mig til for alvor at finde ud af, hvor jeg kan bidrage til positiv udvikling ”, fortæller han.

Hans opgave bliver at skabe og sikre fremadrettet vækst for ARCTIC og løfte dets brands til et endnu højere niveau. Det er de velkendte brands som Night & Day, Nordisk Tekstil og Arctic, som i dag forhandles i bolig- og interiørbutikker i hele landet.

ARCTIC er en dansk familievirksomhed etableret i 1987, men har gennem sit opkøb af Nordisk Tekstil i 2011 fået rødder helt tilbage til 1874.

Kontaktinformationer
Gitte Andreasen, adm. direktør ARCTC & Nordisk Tekstil A/S, 64 41 41 52
Michael Christensen, kommerciel direktør ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S, 64 41 41 52

09.02.2022ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S

Sponseret

Naturens former, farver og materialer inspirerer

01.12.2021ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S

Sponseret

Ny profil hos ARCTIC & Nordisk Tekstil

25.11.2021ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S

Sponseret

En kollektion, der hylder årstiden

29.06.2021ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S

Sponseret

ARCTIC på Formland 2021

06.04.2021ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S

Sponseret

ARCTIC fremstiller en grønnere kollektion til SS21

30.03.2021ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S

Sponseret

Forårsnyheder til sengetid

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023