ARCTIC fremstiller en grønnere kollektion til SS21

Forår/sommer kollektionen fra ARCTIC er certificeret med MADE IN GREEN by OEKO-TEX

Sengesæt 'Sundance mint' fra Night & Day .

Hos ARCTIC er tilgangen til bæredygtighed, at tekstiler skal være fremstillet af gode holdbare kvalitetsmaterialer, der er ansvarligt producerede med respekt for både naturen og mennesker. Derfor er det logisk at tage endnu et skridt imod en grønnere produktion med MADE IN GREEN mærket, der garanterer bæredygtighed gennem hele produktets rejse. 

Det er sengetøjet fra Night & Day og Nordisk Tekstil, der er mærket med MADE IN GREEN på forårsnyhederne. Mærket erstatter det eksisterende OEKO-TEX Standard 100, da MADE IN GREEN sættes på produkter, der både er OEKO-TEX Standard 100 og SteP by OEKO-TEX certificerede.

MADE IN GREEN by OEKO-TEX® er en certificering, der ligesom OEKO-TEX® standard 100 stiller krav til indholdet af sundhedsskadelige kemikalier i produkterne, men derudover stiller MADE IN GREEN krav til miljø og arbejdsforhold i produktionen. Certificeringen sikrer også gennemsigtighed gennem forsyningskæden, idet hvert produkt har et unikt id-nummer eller en QR-kode, som giver mulighed for at spore produktionsprocessen.

Den nye SS21 kollektion indeholder også sengetøj fremstillet i GOTS-certificeret økologisk bomuld – en garanti for en miljømæssig og social ansvarlig produktion hele vejen igennem. For at undgå unødig brug af plast, vil alle sengesæt også fremover være pakket i stofposer, som kan genbruges til praktiske formål. Så kan man sove med god samvittighed!

09.02.2022ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S

Sponseret

Naturens former, farver og materialer inspirerer

01.12.2021ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S

Sponseret

Ny profil hos ARCTIC & Nordisk Tekstil

25.11.2021ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S

Sponseret

En kollektion, der hylder årstiden

29.06.2021ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S

Sponseret

ARCTIC på Formland 2021

06.04.2021ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S

Sponseret

ARCTIC fremstiller en grønnere kollektion til SS21

30.03.2021ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S

Sponseret

Forårsnyheder til sengetid

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023