ARCTIC på Formland 2021

ARCTIC præsenterer efterårets nyheder fra ARCTIC, Night & Day og Nordisk Tekstil

Efterårsnyheder fra ARCTIC & Nordisk Tekstil.

Vi sætter fokus på den nye efterår-/vintersæson, når Formland igen åbner dørene som Nordens mest inspirerende interiør- og designmesse. Det sker den 19.-22. august i Herning.

Efterårsnyheder sætter stemningen for den lange, kolde vintertid, hvor vi skal indrette os varmt og hyggeligt. Den smukke rå, nordiske natur giver inspiration til former, materialer og farver, og gerne med forfinede detaljer der hylder årstiden. 

Vi glæder os til at fremvise en masse skønne nyheder til sengen - en ny sengestøjskollektion i naturens mønstre og en farveskala med varme, jordnære nuancer. De klassiske designs introduceres også i nye farver - de neutrale og lyse farver som hvid og sand komplementeres af de mere dybe og rolige nuancer som brun og midnatsblå.

Blandt vores andre nyheder, kan vi præsentere en ny naturdyne fremstillet af 100% uld og en matchende pude. Uld har fantastiske evner til at regulere varmen og absorbere fugten fra kroppen, så temperaturen under dynen altid føles behagelig. Det er fremragende egenskaber i et sundt sovemiljø.

Udforsk også vores sortiment af skummadrasser, tæpper og uldplaider, sidst nævnte i over 30 forskellige designs og farver.

Der vil også blive masser af fristelser til boligen for forårssæsonen 2022, så kig gerne forbi standen og oplev de flotte nyheder. 

Du finder os i H6180 - vi ser frem til at se dig på vores stand!

Brug koden ARCTIC2021 og bestil din billet her. 

09.02.2022ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S

Sponseret

Naturens former, farver og materialer inspirerer

01.12.2021ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S

Sponseret

Ny profil hos ARCTIC & Nordisk Tekstil

25.11.2021ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S

Sponseret

En kollektion, der hylder årstiden

29.06.2021ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S

Sponseret

ARCTIC på Formland 2021

06.04.2021ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S

Sponseret

ARCTIC fremstiller en grønnere kollektion til SS21

30.03.2021ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S

Sponseret

Forårsnyheder til sengetid

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023