Forårsnyheder til sengetid

Byd foråret indenfor og nyd de naturnære fornemmelser i soveværelset med den nye SS21 kollektion fra Night & Day og Nordisk Tekstil

Sengesæt 'Daybreak' fra Night & Day .

En SS21 kollektion designet i farver og mønstre, inspireret af skønheden i den nordiske natur. Efter den lange og mørke vinter, ser vi frem til lysere dagstimer. Tankerne ledes hen på lune solskinsdage, havets brusende bølger og smukke frodige landskaber. Kollektionen forener de nordiske traditioner med et moderne og kunstnerisk udtryk, med udgangspunkt i det simple, minimalistiske skandinaviske look.

Det nordisk inspirerede look lægger også vægt på lyse, jordnære farver, der skaber glæde og gør soveværelset forfriskende og livlig. Et godt soverum er et rum, der signalerer velvære, ro og hygge. Her byder kollektionen velkommen til lysere tider og inviterer naturen med indenfor i lette nuancer og skønne detaljer. 

Sengetøj med omtanke

Godt sengetøj betyder også en god nattesøvn. Hos ARCTIC defineres godt sengetøj når det er fremstillet i holdbare kvalitetsmaterialer, der både er gode for mennesket og miljøet. Derfor er sengetøjet også certificeret med MADE IN GREEN by OEKO-TEX, som giver en sikkerhed for, at produktet er fri for skadelige stoffer. Derudover stilles krav til miljø- og arbejdsforhold i produktionen. Mærket sættes på produkter, der er OEKO-TEX Standard 100 og SteP by OEKO-TEX certificerede. 

09.02.2022ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S

Sponseret

Naturens former, farver og materialer inspirerer

01.12.2021ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S

Sponseret

Ny profil hos ARCTIC & Nordisk Tekstil

25.11.2021ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S

Sponseret

En kollektion, der hylder årstiden

29.06.2021ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S

Sponseret

ARCTIC på Formland 2021

06.04.2021ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S

Sponseret

ARCTIC fremstiller en grønnere kollektion til SS21

30.03.2021ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S

Sponseret

Forårsnyheder til sengetid

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023