Ny profil hos ARCTIC & Nordisk Tekstil

Kasper Tastesen er pr. 1. november tiltrådt som Category Key Account Manager hos ARCTIC & Nordisk Tekstil i Middelfart. Han bliver en del af et salgsteam, der har ansvar for virksomhedens private label og agentkunder i Danmark og udlandet.

Bo Andreasen (tv) og Kasper Tastesen fra ARCTIC & Nordisk Tekstil.

Kasper kommer senest fra en stilling hos Lemvigh-Müller som udbuds- og kontraktkoordinator. Her har hans fokus været på at håndtere samhandelsaftaler og udbud for Lemvigh-Müllers største industrikunder. En rolle der krævede analytisk tilgang, nytænkning og forretningsforståelse. Og det er nogle kompetencer, som han kan tage med i hans nye stilling hos ARCTIC. Her skal Kasper være med til at fastholde og videreudvikle den eksisterende portefølje af kunder.

Kundemassen består af store og små detailvirksomheder, som man leverer boligtekstiler til - enten som private label eller som virksomhedens egne brands Night & Day, Nordisk Tekstil og ARCTIC. 

”Jeg har glædet mig meget til at starte hos ARCTIC. Det er en helt ny verden for mig, da jeg kommer fra ”den sorte industri”. ARCTIC er en spændende virksomhed med både spændende produkter og kunder. Jeg ser meget frem til at lære virksomheden at kende og være med på den spændende rejse vi er på.”, fortæller den nytiltrådte Category Key Account Manager.

Gitte Andreasen, som er direktør i den familieejede virksomhed ARCTIC, er glad for at det nye samarbejde - ”Med Kasper på holdet styrker vi vores salgsorganisation yderligere og med hans erfaringer og kompetencer, har vi fundet et godt match.”

Ansættelsen kommer i forlængelse af den vækstrejse, som ARCTIC har været på de seneste år. Trods corona krisen, har der været stor efterspørgsel efter boligtekstiler, og ikke alene blev der rekrutteret flere medarbejdere, men nu skal de fysiske rammer også udvides. ”Det er faktisk anden gang, at vi udvider vores faciliteter. Først var der behov for ekstra lagerplads og nu skal der være mere plads til medarbejdere, så vi kan honorere den positive udvikling på markedet.”, afslutter Gitte Andreasen.

09.02.2022ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S

Sponseret

Naturens former, farver og materialer inspirerer

01.12.2021ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S

Sponseret

Ny profil hos ARCTIC & Nordisk Tekstil

25.11.2021ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S

Sponseret

En kollektion, der hylder årstiden

29.06.2021ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S

Sponseret

ARCTIC på Formland 2021

06.04.2021ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S

Sponseret

ARCTIC fremstiller en grønnere kollektion til SS21

30.03.2021ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S

Sponseret

Forårsnyheder til sengetid

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023