The Beach People

Let's go to the beach

08.05.2017

Sponseret

Anne-Mette Nissen, I AM Agency

"Det startede med en simpel idé.  En kærlighed til design. Fra stranden til hjemmet. The Beach People står for design og kvalitet, der kombinerer elegance med funktionalitet."

The Beach People blev grundlagt i sommeren 2013 af søstrene Emma Henderson og Victoria Beattie i New South Wales Australien. Inspireret af deres familie, venner og havet.

Deres store passion er at skabe smukke og ikoniske produkter. Det må siges det lykkes, for deres første kollektion af runde håndklæder udsolgt på en uge. Et par år senere, har de nu opbygget et globalt brand, som bliver solgt i hele verdenen. De giver havets liv videre til alle.

Designet i Australien

The Beach People design processen starter med en oplevelse, en placering eller en æstetisk inspiration. De runde håndklæder er designet og inspireret af forskellige strande rundt om i verden. Emma og Victoria arbejder med et team af designere, som håndtegner de unikke produkter. Emma, Victoria og holdet tester produkterne i deres hjem, på stranden og på eventyr med familie og venner. Deres produkter kommer fra deres hjem til dit.

De elsker at designe unikke skatte til jeres hjem og forpligter dem til at bringe os innovation og kvalitet. Alle The Beach People produkter er af højeste kvalitet, designet til at holde og nydes på utallige måder. Tekstilerne er lavet med det fineste bomuld, nemme at vaske og bruge. Alle håndklæder har en blød forside at ligge på og en vandabsorberende bagside til at tørre sig.

Forhandles bl.a hos findershabitat.dk og NO17

01.03.2018I AM Agency

Sponseret

CoolSnowGlobes - Se nyhederne

26.02.2018I AM Agency

Sponseret

Den stribet serie

29.05.2017I AM Agency

Sponseret

CoolSnowGlobes

19.05.2017I AM Agency

Sponseret

Soapstone

08.05.2017I AM Agency

Sponseret

The Beach People

08.05.2017I AM Agency

Sponseret

Malling Living Gaderobestativ

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023