Den stribet serie

OYOY har lanceret en stor stribet serie, som allerede er på vej ud i butikkerne.

26.02.2018

Sponseret

I AM Agency, I AM Agency

Striber, striber, striber.. Vi elsker striber, da de både er legende, men samtidig et stramt, minimalistisk og lækkert design.

Lotte Fynboe har til SS18 designet en række produkter, som er blevet præsenteret på Maison et Objet, Formex og Formland og kunderne har allerede taget godt i mod det. 

Serien er en udvidelse af en allerede eksisterende vase, nu findes der to mindre vaser og et fad.  Der er også tilføjet 3 store puffer i blødt velour, samt 5 puder i forskellige farver, dog alle stribet. Kontakt os for priser og leveringstid.

OYOY er grundlagt af Lotte Fynboe i januar 2012. Form, grafik, farver og rene materialer inspirerer Lotte Fynboe og hendes motto er "Less is more". Mange af produkterne er re-designet af hendes barndomsminder.

OYOY’s vision er at skabe funktionelle produkter fremstillet i materialer af høj kvalitet og i behagelige farver og former. OYOY-navnet er inspireret af OY-bogstaverne, som siden 1929 har været skrevet på et hvert dansk fly, uanset hvor i verden det er placeret. Bogstaverne OY er at angive, at det er et dansk.

Se mere på www.oyoy.dk

OYOY er grundlagt af Lotte Fynboe i 2012

Firmaet holder til i Herning

Der finders også en stor kollektion til børn

OYOY sælges over hele verden

01.03.2018I AM Agency

Sponseret

CoolSnowGlobes - Se nyhederne

26.02.2018I AM Agency

Sponseret

Den stribet serie

29.05.2017I AM Agency

Sponseret

CoolSnowGlobes

19.05.2017I AM Agency

Sponseret

Soapstone

08.05.2017I AM Agency

Sponseret

The Beach People

08.05.2017I AM Agency

Sponseret

Malling Living Gaderobestativ

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023