CoolSnowGlobes - Se nyhederne

CoolSnowGlobes har tilføjet flere flotte designs til deres kollektion..

Eclipse.

01.03.2018

Sponseret

I AM Agency, I AM Agency

Til dette forår præsenteres en række nyheder fra CoolSnowGlobes. Produkterne blev præsenteret på Maison et Objet og NY NOW, hvor de blev en stor succes og lander hos de første forhandlere i løbet af marts.

CoolSnowGlobes designer nye motiver ud fra naturen og historiens begivenheder. Vi ser denne gang et bud på nattehimlen, Eclipse, som glimter lige så uendeligt som universet. Når øjet har vænnet sig til mørket, ser man lilla, guld, glimmer og gnister som bare bliver ved og ved. 

Endvidere findes der nu en snekugle, med et af de første damplokomotiver, som kørte tværs over USA i 1880. Det bryder landskabet med larm og en kæmpe kraft. Det bragte ikke kun mennesker, post og forsyninger frem - det bragte også fremtiden. 

CoolSnowGlobes blev grundlagt i Vermont, og delvist inspireret af deres smukke natur. Naturen er meget vigtig for CoolSnowGlobes, derfor findes inspirationen til deres design ved årstiderne skifte, i alverdens byer eller endda ude i rummet. CoolSnowGlobes forsøger at forevige det smukke i vores verden og hverdag. Hvert år udkommer der nye designs både til den permanente kollektion samt limitid editions.

Se flere designs her niji.dk. Alle modeller er på lager inden påske. 

Kontakt os endelig ved spørgsmål. 

CoolSnowGlobes blev grundlagt i 2006

Findes i mange varianter 

Forhandles hos stormagasiner og i design- og interiørbutikker i hele landet.

Europæisk distributør: NIJI

01.03.2018I AM Agency

Sponseret

CoolSnowGlobes - Se nyhederne

26.02.2018I AM Agency

Sponseret

Den stribet serie

29.05.2017I AM Agency

Sponseret

CoolSnowGlobes

19.05.2017I AM Agency

Sponseret

Soapstone

08.05.2017I AM Agency

Sponseret

The Beach People

08.05.2017I AM Agency

Sponseret

Malling Living Gaderobestativ

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023