CoolSnowGlobes

De vækker minder fra barndommen

29.05.2017

Sponseret

Anne-Mette Nissen, I AM Agency

CoolSnowGlobes drager os alle sammen - de vækker minder fra barndommen og nu er de kommet i en udgave som passer smukt ind i den skandinaviske stil og indretning.

CoolSnowGlobes blev grundlagt i Vermont, og delvist inspireret af deres vintre. Naturen er meget vigtig for CoolSnowGlobes, derfor findes inspirationen til deres design ved årstiderne skifte, i  alle verdens byer eller endda ude i rummet. CoolSnowGlobes forsøger at eviggøre det smukke ved vores verden og hverdag. Derfor skabte de kuglen, som kan indeholde netop det, som vi holder af.  Hvert år udkommer nye designs og nogle gange relancerer de gode klassiker.  

De beskriver selv snekuglen som et design objekt, legetøj for voksne eller en beroligende kilde til stilhed, når sneen/glimmeret daler og ligger sig på bunden.

CoolSnowGlobes kan bruges til gave, enten til en du holder af eller bare til dig selv. Her finder du alt fra den rene minimalistiske snekugle, den dansende drilske pige, vores alles ynglingsby - ikoniske New York, den rolige Buddha, de smukke årstider eller den livsbekræftende sommerfugl. 

CoolSnowGlobes blev grundlagt i 2006

Findes i mange varianter 

Forhandles hos stormagasiner og i design- og interiørbutikker i hele landet.

Mulighed for custom-made

Europæisk distributør: NIJI

01.03.2018I AM Agency

Sponseret

CoolSnowGlobes - Se nyhederne

26.02.2018I AM Agency

Sponseret

Den stribet serie

29.05.2017I AM Agency

Sponseret

CoolSnowGlobes

19.05.2017I AM Agency

Sponseret

Soapstone

08.05.2017I AM Agency

Sponseret

The Beach People

08.05.2017I AM Agency

Sponseret

Malling Living Gaderobestativ

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023