Collaborate er temaet for Designers’ Saturday

Hvert andet år samler Designers' Saturday over 6.000 fagfolk og 160 udstillere til inspiration, netværk og faglig udveksling. Når den 20. udgave af biennalen afholdes 8.-10. september i Oslo, er der fokus på vigtigheden af samarbejde i den tid, vi lever i lige nu.

Designer’s Saturday er en realitet i Oslo til september. Foto: Designer’s Saturday.

"Samarbejde på tværs af discipliner giver produkter og tjenester af højere kvalitet, der holder længere og reagerer bedre på forbrugernes behov. Vi har brug for det, og vi vil undersøge det mere detaljeret med temaet Collaborate.  I lyset af den tid, vi lever i, i en verden fuld af uro og stejle fronter, synes vi, det er ekstra vigtigt at vise værdien af fællesskab," siger Heidi Niss, forkvinde for Designers' Saturday.

Ved at samle den norske design- og interiørbranche er Designers' Saturday i sig selv en vigtig facilitator for nye samarbejder. Collatorate vil også være krogen til arrangementets akademiske program med foredrag, paneldiskussioner, prisoverrækkelser, studenterudstillinger og andre aktiviteter.

"Det er et sundt tegn for et brand at søge ny inspiration i form af samarbejder med designere, der ofte ser tingene fra en anden vinkel. Ved at dele viden og erfaringer kan de sammen finde vigtige skridt på vejen mod en mere bæredygtig produktion," siger Jorunn Tharaldsen, trendforsker og bestyrelsesmedlem i Designers' Saturday. 

Designers' Saturday er en non-profit virksomhed, hvor bestyrelsen er sammensat af repræsentanter fra branchen. Ifølge produktdesigner og bestyrelsesmedlem Vilde Hagelund berører årets tema selve essensen af en designproces.

"Det er næsten umuligt at være herre over alt. Netop derfor understreger dette års tema noget, der er absolut nødvendigt for, at et projekt har ret til liv. Den ekspertise, en håndværker har om materialerne, eller en producent har om produktionsmetoder, er guld værd for at sikre kvalitet. Derfor er både producenter og designere afhængige af samarbejde for at skabe produkter, der er værd at investere i," siger Hagelund. 

-PF

Relateret indhold

18.06.2024Designbase.dk

København er en designmetropol

18.06.2024Designbase.dk

Bureaukratibyrden rammer de små

17.06.2024Designbase.dk

Marketing via sociale medier virker

17.06.2024Designbase.dk

Danmark skal være det bedste iværksætterland

17.06.2024Designbase.dk

Antallet af konkurser i Danmark faldende

17.06.2024Designbase.dk

Nu skal virksomheden der tager det største sociale ansvar findes

07.06.2024Droppery

Sponseret

New brands like Riviera Maison, Versmissen, and BePureHome are now active as brands within Droppery

07.06.2024Designbase.dk

Danskerne er vilde med DTC-salg

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

TrendSet Munich
Messe
Trendset i München

FYRVÆRKI AF IDÉER, PRODUKTER OG TRENDS

Dato

06.07.2024

Sted

Am Messesee 6, 81829 München

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023