Dimex

Messe

Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Kategori

Messe

Sted

Hamburg

Start dato

27. juli 2024 kl. 08:00

Slut dato

29. juli 2024 kl. 18:00

Foto: Messe Frankfurt

For at markere Nordstils ti-års jubilæum i 2024 vil messen gerne give sin hjemegn en gave, der afspejler tanken om lang levetid og bæredygtighed: Med 20 træer plantet rundt om den nordtyske by Itzehoe i samarbejde med PLANT-MY- TREE foundation, Nordstil yder dermed et regionalt bidrag til en naturlig balance. På det sociale plan forfølger messeteamet deres engagement med en grøn donation: I stedet for at blive bortskaffet som affald, oplever de omfattende plantedekorationer fra vinterudgaven af Nordstil nu klasseværelserne og fællesrummene på Ida Ehre-skolen i Hamborg efter deres " første liv" som en del af Nordstil Winters design. Skolen er en "klimaskole" og er et regionalt fyrtårn for klimabeskyttelse. I deres nye hjem sørger blomsterne og krydderurterne for et godt klima – i enhver henseende.
"Nordstil er solidt forankret, eller rettere - har slået rødder i Norden. Vi bliver værdsat som en pålidelig partner for producenter og forhandlere. Vi ønsker synligt at demonstrere vores påskønnelse af dette langvarige forhold ved at forpligte os til bæredygtighed over for menneskene i regionen,” forklarer Susanne Schlimgen, direktør i Nordstil. 
"Med hensyn til sommerudgaven af ​​Nordstil ser det godt ud: Vi har allerede tæt på sidste års tilmeldingsniveau. Det er et positivt signal til markedet, især set i lyset af den aktuelt udfordrende økonomiske situation, og vi ser frem til at yde vores bidrag til en god, succesfuld forretning."

Et fyrtårn for detailhandlere i nord
Nordstil viser med sit brede produktsortiment vejen for forhandlere i Norden med trends til den kommende sæson: Besøgende finder livsstilsprodukter af høj kvalitet i hallerne A3 og A4 til alt, der har med Stil & Design at gøre. Udstillere i produktsegmentet Hus & Have i hall A1 og A4 vil vise, hvad der gør hjemmesfæren til en oase af velvære. Hal B1 på begge halniveauer er det essentielle sted for forkælelse: Her præsenteres udsøgt Gourmet & Køkkentilbehør. Besøgende finder alt, hvad der har med smukke gaver, legetøj og skriveartikler at gøre i segmentet Gaver & Papirvarer, der strækker sig over stueetagen i hallerne B1 og B2. Smykker & Mode kan findes i hallerne B3.EG og B4.EG. 
Og enhver, der leder efter produkter af høj kvalitet i små mængder, fantasifulde producenter og usædvanlige designs, vil finde det, de leder efter, i kampagneområdet Nordlichter i hal A3 for særligt udvalgte varer.

Flere Events

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023