IHGF

Messe

IHGF Delhi Fair 2024

Det bedste af Indiens håndværk

Kategori

Messe

Sted

India Expo Center & Mart, Greater Noida, Delhi-NCR

Start dato

16. oktober 2024 kl. 09:00

Slut dato

20. oktober 2024 kl. 18:00

Foto: IHGF

Indiske kunsthåndværk, der repræsenterer integriteten, stilen og skønheden i indisk kultur, med en historie lige så gammel, mangfoldig og rig som landets historie, er blevet beundret verden over i århundreder. Bevaret og perfektioneret gennem generationer af håndværkere, Indiens kunsthåndværk er kreative udtryk i et væld af forskellige råmaterialer og designpåvirkninger.

57. IHGF Delhi Fair 2024-udgave præsenterer en omfattende samling af hjem, livsstil, mode, møbler og møbelprodukter for den kommende sæson fra over 3000+ producenter og eksportører. IHGF Delhi Fair, som afholdes i det overdådige India Expo Centre, Delhi-NCR, Indien, udstiller over 3000+ nye produktudtryk og mere end 300 designudviklinger på tværs af 14 produktkategorier. Dette er en one-stop sourcing-destination for detailhandlere, importører, grossister og designere.

Flere Events

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023