Oslo Design Fair

Messe

Mødested - design, arkitektur og håndværk

Oslo Design Fair er en effektiv handels- og netværksarena for deltagere fra hele verden.

Kategori

Messe

Sted

Messeveien 8, 2004 Lillestrøm

Start dato

28. august 2024

Slut dato

30. august 2024

Foto: Oslo Design Fair

Norges bedste sted at "lukke forhandler" Oslo Design Fair faciliterer effektive salg, kundemøder og produktlanceringer, ligesom den er den foretrukne arena for at møde potentielle kunder. Messen er en selvskreven arena for stærke brands og attraktive købere og et naturligt sted for lanceringer. Oslo Design Fair ønsker at skabe forbindelse til etablerede aktører og bidrage til, at Oslo bliver en designdestination, der omfatter showrooms og unikke events med festivalstemning.

Oslo Design Fair har en central rolle inden for design- og indretningsbranchen. Vi vil facilitere effektive salg, kundemøder og produktlanceringer, samt være den foretrukne arena for at møde potentielle kunder.

Vi vil også inspirere vores besøgende med nyheder inden for design og boligindretning gennem professionelle programmer og trendudstillinger. Vi samarbejder med norske designere, kunsthåndværkere, illustratorer og andre relevante partnere for at gøre Oslo Design Fair til en innovativ, aktuel og inspirerende messe af høj kvalitet.

Flere Events

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023