Et minimalistisk nordisk udtryk

Inspireret af den danske arkitekt, Børge Mogensen

Foto: Hamonoya

Inspireret af den danske arkitekt, Børge Mogensen, har hans barnebarn, Emilie Mogensen genfortolket datidens tekstilhåndværk med udgangspunkt i den nordiske designtradition.

Kollektionen dækker alt inden for tekstiler til borddækningen fra duge til servietter, dækkeservietter og brødkurve.

”by Mogensen lægger især vægt på at komme ”fast fashion” til livs, hvorfor tekstilerne er udvalgt og lavet med henblik på, at forbrugeren skal kunne genbruge produkterne i mange år fremover”, lyder det.

Derfor repræsenterer brandet en fusion mellem traditionelt håndværk og moderne design, der appellerer til dem, der værdsætter kvalitet og tidløshed.

Farverne og mønstrene understøtter det minimalistiske udtryk, som mange nordiske hjem er kendt for, og de forskellige mønstre og farver matcher enhver smag og indretning, uanset om man ønsker en elegant og minimalistisk dug til formelle middage, eller en mere afslappet og hyggelig dug til hverdagsbrug. Stofservietterne tilføjer et sofistikeret touch til borddækningen.

Dækkeservietter findes også i kollektionen, og de giver mulighed for at skabe et smukt bord i hverdagen. De er designet med to forskellige sider, som netop indbyder til langtidsbrug, og som giver mulighed for at skabe forskellige udtryk. Senest har by Mogensen også tilføjet brødkurve i stof til sortimentet. 

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Det smukt dækkede bord

Smukt design, funktionalitet, nye tendenser og spændende farver forenes på Det smukt dækkede bord. Her kan der dækkes op med rå keramik, pastelfarvede fine tallerkener og glas i genbrugsmateriale, for det handler om at skabe et personligt udtryk – i butikkerne og i boligen, hvor alt fra tallerkener og glas står med bestik og tekstiler og spændende designelementer som vaser, lysestager med mere, der kan stå som kronen på værket. Men med på det smukt dækkede bord hører også funktionelle og æstetiske serveringsfade, skåle og tilbehør.

29.04.2024Hamonoya ApS

Sponseret

Porcelæn er essentielt

29.04.2024Hamonoya ApS

Sponseret

Et minimalistisk nordisk udtryk

02.08.2023Hamonoya ApS

Sponseret

FinaMill - Innovation af den traditionelle krydderikværn

12.05.2022Hamonoya ApS

Sponseret

Microplanes smukke og unikke 2-i-1 trøffeljern

22.04.2022Hamonoya ApS

Sponseret

Den ikoniske Zester fra Microplane har fået nye flotte farver

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023