Microplanes smukke og unikke 2-i-1 trøffeljern

Med Microplanes nye 2-i-1 trøffeljern kan du både rive og skære trøfler i perfekte, ensartede skiver. Trøffeljernet har i 2022 vundet den tysk internationale designpris Red Dot Award, som bevis på Microplanes enestående design og kvalitet.

Trøffeljernets ultraskarpe blad er let justerbart, så trøflerne kan skæres i den ønskede tykkelse. Dette skaber ikke blot en visuel nydelse, men også en intens og ekstraordinær smagsoplevelse. Trøffeljernet kan bruges til mere end blot trøfler. Det fungerer også godt til at rive og skære bl.a. hårde oste, chokolade, svampe, radiser og hvidløg. For enden af Microplanes 2-i-1 trøffeljern er der en silikone anti-slip fod, som gør at rivejernet ikke glider på underlaget under brug. Samtidig beskytter anti-slip foden mod ridser i din bordplade.

Det nye trøffeljern er en del af Microplanes eksisterende Master-serie, som er kendetegnet ved de elegante og moderne håndtag i valnøddetræ. I 2017 vandt Microplanes Master-serie selv samme designpris, Red Dot Award.

Inspireret af Microplanes ekspertise og erfaring med træbearbejdningsværktøj er Master-serien omhyggeligt udarbejdet til at være den perfekte kombination mellem design og funktionalitet. Det er kombinationen af det smukke valnøddehåndtag, den robuste og tunge rustfrie stål kant, samt det ultraskarpe, foto-ætsede blad der sikrer det perfekte resultat hver gang. Den foto-ætsende teknologi gør, at skærene bliver skarpe som barberblade, som med præcision skærer ingredienser frem for at flå. Samtidig giver denne teknologi rivejernet en længere levetid i dit køkken. Dette er også årsagen til at Microplane tilbyder livslang garanti på deres produkter.

2-i-1 trøffeljernet fra Microplane er på lager nu!

29.04.2024Hamonoya ApS

Sponseret

Porcelæn er essentielt

29.04.2024Hamonoya ApS

Sponseret

Et minimalistisk nordisk udtryk

02.08.2023Hamonoya ApS

Sponseret

FinaMill - Innovation af den traditionelle krydderikværn

12.05.2022Hamonoya ApS

Sponseret

Microplanes smukke og unikke 2-i-1 trøffeljern

22.04.2022Hamonoya ApS

Sponseret

Den ikoniske Zester fra Microplane har fået nye flotte farver

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023