Porcelæn er essentielt

Porcelæn skaber sin helt egen stil

Foto: Rosenthal/Hamonoya

Porcelæn er centralt i skabelsen af et unikt og smukt dækket bord. Det er her, man kan skabe sit helt eget udtryk, og det er med til at skabe rammerne om den fortælling og den stemning, der skal videregives.

Med 140 års erfaring inden for porcelænsproduktion har Rosenthal cementeret sit ry som et af verdens førende brands inden for borddækning og indretning. Fra de klassiske former til de mest innovative mønstre og farver er hvert stykke porcelæn fra Rosenthal et kunstværk i sig selv, skabt med omhu og opmærksomhed på detaljerne.

Serierne omfavner alt fra det elegante og minimalistiske til det dristige og kunstneriske, og dermed kan alle skabe netop det udtryk i en borddækning, som de ønsker.

Brilliance Grand Air - simpelt og elegant. Serien har et minimalistisk udtryk, samtidig med det skubber lidt til normerne med sit smukke og lette blomsterudtryk, der inviterer til at fejre foråret og sommeren.

Bag blomstermotivet "Grand Air" står den schweiziske tekstildesigner Regula Stüdli, og serien omfatter alt slags porcelæn, der kan tænkes at skulle bruges til et pænt opdækket bord. Alt fra tallerkener til kaffekanden.

Fleurs Sauvages inviterer til en sommerlig stemning ved bordet. Serien er også designet af Regula Stüdli med udgangspunkt i naturens vilde blomster.  I serien findes alt fra sukkerskål til salatskål, og dermed kan der skabet et smukt udtryk.

Fleurs des Alpes - Her kombineres et minimalistisk design med smukt dekorerede alpeblomster, og med de mange designs, kan bordet få et interessant og legende udtryk.

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Det smukt dækkede bord

Smukt design, funktionalitet, nye tendenser og spændende farver forenes på Det smukt dækkede bord. Her kan der dækkes op med rå keramik, pastelfarvede fine tallerkener og glas i genbrugsmateriale, for det handler om at skabe et personligt udtryk – i butikkerne og i boligen, hvor alt fra tallerkener og glas står med bestik og tekstiler og spændende designelementer som vaser, lysestager med mere, der kan stå som kronen på værket. Men med på det smukt dækkede bord hører også funktionelle og æstetiske serveringsfade, skåle og tilbehør.

29.04.2024Hamonoya ApS

Sponseret

Porcelæn er essentielt

29.04.2024Hamonoya ApS

Sponseret

Et minimalistisk nordisk udtryk

02.08.2023Hamonoya ApS

Sponseret

FinaMill - Innovation af den traditionelle krydderikværn

12.05.2022Hamonoya ApS

Sponseret

Microplanes smukke og unikke 2-i-1 trøffeljern

22.04.2022Hamonoya ApS

Sponseret

Den ikoniske Zester fra Microplane har fået nye flotte farver

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023