Et perfekt par

BREW-IT stempelkande og tebrygger fra Francis Cayouette.

12.10.2020

Sponseret

RIG-TIG

Holder man af friskbrygget aromatisk kaffe eller te, er BREW-IT serien et godt valg.

BREW-IT er designet af Francis Cayouette og består af en stempelkande og tebrygger i glas i et smukt og enkelt formsprog, der indbyder til brug og ser smukt ud på køkkenhylden. De to kanders tilhørende bordskåner har en diskret størrelse, der ikke fylder mere end selve kandens bund, og sikrer at spisebordet eller sofabordet ikke tager skade under brug.

Når kanden ikke er i brug, kan bordskåneren hvile på låget, så den altid er lige ved hånden, når det er tid til en kop kaffe eller te. BREW-IT tilbyder en fuldendt oplevelse, når det gælder smag, design og pris. Stempelkanden er baseret på det klassiske stempelkandeprincip, hvor kaffen brygges på simpel vis men med garanti for en velsmagende kop kaffe.

Tebryggeren er udstyret med en stop-brygge-funktion. Når stemplet trykkes ned, stoppes der for vandcirkulation til tebladende, hvilket sikrer at teen stopper med at trække, så snart stemplet er helt i bund. Derved undgår man bitter te og dryp fra våde tebreve.

De gennemsigtige kander giver desuden mulighed for at man kan følge med i bryggeprocessen. Kanderne er produceret i borosilkatglas, en glastype der kan modstå meget høje temperaturer og tilmed har en høj isoleringsevne. Skulle uheldet alligevel være ude, kan reserveglas tilkøbes, så kandens levetid forlænges til gavn for pengepungen og miljøet.

For et perfekt kaffe- eller tesæt, kan BREW-IT kombineres med de charmerende MIX’N’MATCH kopper eller den flotte CARRY-ON serveringbakke, der blev lanceret tidligere på året.

12.06.2023RIG-TIG

Sponseret

Skab hyggelige Borddækninger med VIVA Hurricane fra RIG-TIG

13.09.2022RIG-TIG

Sponseret

Citruspresser uden dikkedarer - JUICY citruspresser af Rasmus Halfdan Breck

08.09.2022RIG-TIG

Sponseret

Ny hverdagsfavorit til køkkenet - CUT-IT skærebræt af Søren Refsgaard

07.09.2022RIG-TIG

Sponseret

Fiks serveringskande - PIP serveringskande af Søren Refsgaard

11.08.2022RIG-TIG

Sponseret

RIG-TIG x Moomin

25.08.2021RIG-TIG

Sponseret

Brødkurv til hyggelige stunder

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023