Citruspresser uden dikkedarer - JUICY citruspresser af Rasmus Halfdan Breck

Juicy citruspresseren er en praktisk lille hjælper til køkkenet. Med sit kompakte design fylder den ikke meget i skab eller skuffe, farven gør den let at spotte, og når den er i brug, udfører den sit arbejde til perfektion. På helt gammeldags maner, presses alt væske hurtigt ud af enhver størrelse citrusfrugt med et let pres og vrid. Den integrerede si i hældetuden sørger for, at det kun er saften, der kommer i maden eller drikken, mens sten og frugtkød bliver tilbage.

13.09.2022

Sponseret

RIG-TIG

Designmæssigt er der tænkt over, at citruspresseren skal være let at gøre ren. Indvendigt har den en blank overflade, der gør det let at fjerne frugtrester, inden presseren nemt skilles ad i to dele og sættes i opvaskemaskinen. Derefter er det tilbage i skabet, inden du næste gang har lyst til et glas juice eller har brug for et frisk skvæt juice i maden.

Produktinformation

  • JUICY citruspresser
  • Materiale: HIPS plast, ABS plast
  • Bredde: 14,4 cm / Dybde: 12 cm / Højde: 7 cm
  • Farve: Yellow
  • Vejl. udsalgspris: DKK 99,95 / NOK 159

JUICY citruspresser vil være at finde online og i butikkerne fra sesptember.

Design: Rasmus Halfdan Breck
Rasmus Halfdan Breck er uddannet fra Danmarks Designskoles møbellinje i 1992, og har siden arbejdet som industriel designer. Han har i perioden 1995-2010 været partner og chefdesigner i CPHDESIGN, som bla. modtog Den Danske Designpris og Red Dot i 2007. Siden 2010 har Rasmus haft sit eget design studio, RHBDESIGN, hvor der arbejdes for danske, såvel som for internationale kunder. Rasmus Halfdan Breck har tidligere designet Elton LED lampen for Stelton.

12.06.2023RIG-TIG

Sponseret

Skab hyggelige Borddækninger med VIVA Hurricane fra RIG-TIG

13.09.2022RIG-TIG

Sponseret

Citruspresser uden dikkedarer - JUICY citruspresser af Rasmus Halfdan Breck

08.09.2022RIG-TIG

Sponseret

Ny hverdagsfavorit til køkkenet - CUT-IT skærebræt af Søren Refsgaard

07.09.2022RIG-TIG

Sponseret

Fiks serveringskande - PIP serveringskande af Søren Refsgaard

11.08.2022RIG-TIG

Sponseret

RIG-TIG x Moomin

25.08.2021RIG-TIG

Sponseret

Brødkurv til hyggelige stunder

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023