Skab hyggelige Borddækninger med VIVA Hurricane fra RIG-TIG

Viva-kollektion fra RIG-TIG er et godt valg, når det kommer til at tilføje hygge og funktionalitet til din borddækning.

12.06.2023

Sponseret

RIG-TIG

VIVA Hurricane er skabt af den italienske designer Viviana Degrandi, og vil med garanti imponere dine gæster. VIVA Hurricane, der bringer et strejf af italiensk glaskunst og naturlig skønhed til dit spisebord.

VIVA Hurricane kan bruges både indendørs og udendørs og tilføjer en stemningsfuld belysning til din borddækning. Den enkle og æstetiske udformning af VIVA giver farverne og den simple funktion mulighed for at være i centrum.

Inspireret af italiensk glaskunst og naturens skønhed
VIVA Hurricane er en smuk lysestage, der er lavet af glas og kommer i forskellige betagende farver, som den dybe orange "Amber", der minder om rav, der har ligget i havet i tusinder af år. Der findes også "Lake Green", der symboliserer køligt vand i en skovsø, og "Smoke", der minder om røgen fra et nyligt slukket bål.

100% vegetabilske olielys
VIVA Hurricane bruger 100% vegetabilske olielys som lyskilde, hvilket skaber en unik og hyggelig belysning til din borddækning. Disse lys kan købes separat, og de tilføjer en ekstra dimension af atmosfære og charme til din spiseoplevelse.

Giv dine gæster en uforglemmelig oplevelse ved at tilføje en unik og kunstnerisk dimension til dit spisebord. Lad farverne og det æstetiske design være i centrum og skab en atmosfære, der vil imponere og skabe minder for dine gæster.

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Dining

Dyk ned i en verden af udstyr til dining, hvor dansk design og interiør forenes i perfekt harmoni. Temaet fejrer essensen af dining og det uundværlige fokus på borddækning. I samarbejde med Designbase.dk's Partnere sætter vi fokus på det bedste udstyr til at skabe magiske spiseoplevelser.

12.06.2023RIG-TIG

Sponseret

Skab hyggelige Borddækninger med VIVA Hurricane fra RIG-TIG

13.09.2022RIG-TIG

Sponseret

Citruspresser uden dikkedarer - JUICY citruspresser af Rasmus Halfdan Breck

08.09.2022RIG-TIG

Sponseret

Ny hverdagsfavorit til køkkenet - CUT-IT skærebræt af Søren Refsgaard

07.09.2022RIG-TIG

Sponseret

Fiks serveringskande - PIP serveringskande af Søren Refsgaard

11.08.2022RIG-TIG

Sponseret

RIG-TIG x Moomin

25.08.2021RIG-TIG

Sponseret

Brødkurv til hyggelige stunder

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023