RIG-TIG x Moomin

Eventyr, frihed og respekt for naturen.

11.08.2022

Sponseret

RIG-TIG

Mumierne er de centrale karakterer i en række bøger og tegneserier af den svensk-finske illustrator og forfatter Tove Jansson. De er en familie af nysgerrige og eventyrlystne trolde, som bor i et hyggeligt lille hus i Mumidalen, hvor de oplever mange spændende ting sammen med deres venner. De sætter værdier som eventyr, frihed og respekt for naturen højt.

Moomin ABC
At kunne udtrykke sig er en af de vigtigste ting i verden: det giver mulighed for at kommunikere håb og drømme, forholde sig til andre, engagere sig i vor tids store spørgsmål og skabe forandringer. Derfor støtter RIG-TIG Moomin Characters Ltd’s mission om at skabe kærlighed til læsning og skrivning.

Alfabetet, der er designet til Moomin ABC kollektionen, er alle baseret på Tove Janssons originale bogstaver. Udgangspunktet for alfabetet findes i bogen Memoirs of Moominpappa.

Se mere her

Designet til små hænder

Moomin ABC koppen kommer i 26 versioner med hvert sit bogstav, samt en af de spændende og sjove figurer fra Mumiernes verden, afbilledet på siden af koppen.

Moomin ABC tallerken og dyb tallerken er udviklet specielt til små hænder, med bløde former, der gør den let at holde fast i for børn. De bløde former gør det desuden let for de helt mindste selv at kunne få fat om maden med hænderne langs kanten.

Fri for BPA & phtalater
Alle Moomin ABC produkter tåler både mikrobølgeovn og opvaskemaskine og er naturligvis fri for BPA, phtalater, melamin og andre skadelige stoffer.

Se alle produkter her

12.06.2023RIG-TIG

Sponseret

Skab hyggelige Borddækninger med VIVA Hurricane fra RIG-TIG

13.09.2022RIG-TIG

Sponseret

Citruspresser uden dikkedarer - JUICY citruspresser af Rasmus Halfdan Breck

08.09.2022RIG-TIG

Sponseret

Ny hverdagsfavorit til køkkenet - CUT-IT skærebræt af Søren Refsgaard

07.09.2022RIG-TIG

Sponseret

Fiks serveringskande - PIP serveringskande af Søren Refsgaard

11.08.2022RIG-TIG

Sponseret

RIG-TIG x Moomin

25.08.2021RIG-TIG

Sponseret

Brødkurv til hyggelige stunder

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023