Få en klassiker i cirkulært design

PR-foto..

Gennem årene har mange haft glæde af den skulpturelle Blossom stage i massivt træ og i talrige farver og flere størrelser. Nogle varianter er evigt aktuelle. Andre er forviste til sommerhuset eller kolonihaven. Ikke mindst er nogle faldet i unåde og er gemt væk på loftet eller i kælderen. Og lige præcis disse forviste klassikere i uønskede farver, tilbydes nu et nyt liv.

I hele april måned tilbyder Applicata nemlig muligheden for at få Blossom frem i lyset igen. Designvirksomheden tager imod gamle farvede Blossom-stager og giver 150,- rabat (én-til-én), når man køber en ny Blossom i tidens yndlingsfarve. Alle stager, som kommer retur, genopstår i fremtiden, idet alle dele afmonteres, slibes og omlakeres. Herefter monteres og pakkes de på ny. Alle dele genbruges – både træ, jern og messingindsats.

Rent praktisk skal man besøge Applicatas shop og bestille de Blossom-stager, man ønsker, for derefter at printe ordren og sende den sammen med de stager, man ønsker at returnere. Applicata sender således de nye, så snart de gamle er modtaget.

- HCL

Relateret indhold

27.02.2024Designbase.dk

E-handelsanalysen 2023: Omsætningen i dansk e-handel vokser

27.02.2024Designbase.dk

Pris for fremragende designinnovation

26.02.2024Designbase.dk

Er du klar til de nye regler om online-anmeldelser?

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023