Fra wellness to wellbeing

Anette Eckmann står bag The Mind Body Soul Retreat på Forland, hvor der er fokus på det spirituelle og på, at man har det godt med sig selv.

Foto: Anette Eckmann

”Det er utroligt vigtigt, at vi har det godt med os selv. Det gælder dem, der ejer butikkerne og dem, der står bag disken. De skal signalere til kunderne, at de har lyst til at være i branchen. For de butikker, der tiltrækker kunder i dag, er dem, der har en god kundeservice, og det er butiksindehaveren nødt til at formidle til sine medarbejdere. For mere end nogensinde handler det om god kemi”. Det siger Anette Eckmann fra Eckmann Studio, der denne gang står bag en række sessioner, der skal give de besøgende på Formland velvære. Her vil bl.a. være en feng shui-session, hvor man kan lære at skabe god energi i butikken og understøtte den forandring og den udvikling, man har ønsker. Der vil være clairvoyance og en kakaoceremoni, og man kan tilmelde sig sessionerne helt gratis.

Ifølge Anette Eckmann ser flere og flere nu også i retning af det spirituelle og alternative. ”Og det kan butikkerne kuratere efter. Find produkter, der tapper ind i den trend; chokolade med alle de gode egenskaber, lækkert sengetøj, der giver en god søvn med videre”.

Foto: Formland

Hun mener, at i en turbulent tid, med krise, krig og kaos, handler det ikke længere kun om at opnå fysisk sundhed, men også om mental og følelsesmæssig trivsel. Wellbeing er det nye kodeord, der sikrer, at vi som mennesker føler os motiverede og tilfredse i vores liv og i vores hverdag.

The Mind Body Soul Retreat er et sted, hvor man kan lære mere om tidens nye strømninger. ”Jeg skaber et afslappet frirum hvor man kan reflektere over, hvad det vil sige at være et mentalt sundt menneske i dag. Og ikke mindst, lade op til at møde dine omsorgskrævende kunder med forståelse, positiv og ægte interesse”, siger Anette, der videre mener, at tiden kalder på følelser, og at man som butiksindehaver skal mærke sine kunders aktuelle problemer og behov. ”Kom kunderne i møde med empati og omsorg. På den måde skaber du en følelse af tilhørsforhold og dermed en motivation til at handle og støtte op omkring din forretning”, fastslår hun, for dem største og mest effektive salgsfaktor, er opmærksomhed og relationer. Kunderne ønsker at købe af personer og brands, som giver dem opmærksomhed og som de føler en form for samhørighed med. 

”For at få succes skal du i langt højere grad end tidligere, lære at tage udgangspunktet i modtageren og dennes interesser, livssituation og velbefindende/wellbeing”, mener Anette Eckmann, der også selv holder foredrag på området.

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Formland Spring 2024

Formland Spring 2024 fylder Messecenter Herning i dagene fra 4.-6. februar. ”Sanserne skal aktiveres, men samtidig lever vi en brydningstid, der kræver fastholdelse og stabilitet. Vi skal finde balancen mellem at inspirere de besøgende og skabe den ro, branchen har behov for lige nu”, siger Flemming Andersen, der er projektchef på Formland. På Formland kan de besøgende opleve og lade sig inspirere af trenden til den kommende sæson skal af Studio FLYHELSTED, og den har vi selvfølgelig også taget et kig på. Anette Eckmann står bag The Mind Body Soul Retreat, hvor der er fokus på det spirituelle og på, at man har det godt med sig selv, og det er det, der skal til, hvis man skal være en god sælger ude i butikkerne.

Herudover vil der være et stort program på Speak Up scenen på Formland, som vi også kigger nærmere på, og det samme gælder Creators Community, hvor design- og interiørbranchens nye virksomheder kan boltre sig.

Med andre ord: I temaet Formland Spring kommer vi hele vejen rundt om messen.

 

Relateret indhold

18.06.2024Designbase.dk

København er en designmetropol

18.06.2024Designbase.dk

Bureaukratibyrden rammer de små

17.06.2024Designbase.dk

Formland Speak Up: Inspiration og vidensdeling

17.06.2024Designbase.dk

Et liv tæt på naturen

17.06.2024Vinding et co A/S

Sponseret

Hvem er Vinding Et Co?

14.06.2024Vinding et co A/S

Sponseret

Rød december hygge

14.06.2024Designbase.dk

3daysofdesign: Nye franske designere på ambassaden

14.06.2024Designbase.dk

Formlandtrenden: Ikigai – det, der giver livet mening

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Oslo Design Fair
Messe
Mødested - design, arkitektur og håndværk

Oslo Design Fair er en effektiv handels- og netværksarena for deltagere fra hele verden.

Dato

28.08.2024

Sted

Messeveien 8, 2004 Lillestrøm

Copyright 2023