Framing samlet igen danske og internationale designbrands

For 4. gang danner FRAMING rammen om en kurateret udstilling af en lang række toneangivende danske og internationale designbrands i Odd Fellow Palæet under 3daysofdesign i København.

Framing samler igen danske og internationale udstillere under 3daysofdesign. Foto: Framing 3daysofdesign.

Og denne gang når FRAMING nye højder. Nu med endnu flere kvadratmeter, og med både gengangere og nye brands på listen. Ikke færre end 36 brands vil i år vise deres nyheder frem for de besøgende. Et rigtigt stærkt felt af udenlandske high-end brands har også lagt mærke til FRAMING og valgt at udstille i Odd Fellow Palæet. 

"Jeg er særlig stolt af de italienske brands som Poltrona Frau, Ceccotti Collezione og Luceplan. Og så er der naturligvis også en række brands som har valgt FRAMING igen. Bl.a. String Furniture, Kasthall, Naver Collection og Eva Solo. Jeg er glæder mig til at byde nye brands velkommen til FRAMING, heriblandt Stolab, Greenholt, Man of Parts og Tarkett i samarbejde med Note (design studio). Som tidligere vil der være en "Outdoor Garden", hvor brands som Cane-line og Frostline viser deres design til friluftslivet på terrassen og i haven.", fortæller Samira Kudsk, der er grundlægger og ejer af FRAMING.

Når branchen samt designere, arkitekter, indkøbere og medier fra hele verden samles i København i dagene 7.-9. juni, vil de opleve en dynamisk udstilling af design fra både unge talenter og etablerede navne. København bliver en stor levende scene. Og der er ingen tvivl om at 3daysofdesign takket være det store arbejde af Signe Byrdal Terenziani er blevet en stor årlig designbegivenhed, som alle gerne vil være en del af – og som i år kan fejre et flot 10 års-jubilæum.

-PF

Relateret indhold

12.04.2024Designbase.dk

Nye værktøjer gør ESG-rapportering til en vækstmotor

11.04.2024Designbase.dk

Undgå cyberangreb med ny varslingstjeneste

10.04.2024Designbase.dk

Tag Ansvarlighedstjekket

10.04.2024Designbase.dk

Din virksomheds ansvar i brugen af AI

09.04.2024Designbase.dk

Nye priser på Dankort i fysisk handel

08.04.2024Global Design Partner

Sponseret

Fra genanvendt plast til holdbare og multifunktionelle produkter

05.04.2024Designbase.dk

Rosendahl Design Group opnår B Corp certificering

05.04.2024Designbase.dk

Nu skal du indberette din markedsførte emballage for 2024: Sådan gør du

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023