German Innovation Award til Zone Denmark

Da håndspritdispensere holdt sit indtog i boligindretningen, så Zone Denmark en oplagt mulighed for at gøre en nødvendighed til en designmæssig nydelse - det belønnes nu med en German Innovation Award.

PR-foto..

Det uafhængige 'Rat für Formgebung' har tildelt Zone Denmarks eksklusive nye berøringsfri dispenser en fornem anerkendelse. Designbrandet modtager en German Innovation Award i kategorien Excellence in Business to Consumer - Heating & Bathroom for det visionære produkt.

Med coronakrisens øgede krav til håndhygiejne, og som et brand, der i forvejen markerer sig på markedet for sæbedispensere, var der ikke langt til idéen om en lækkert designet dispenser til håndsprit-gel eller sæbe - berøringsfri selvfølgelig.

I samarbejde med det danske designstudie VE2 har Zone Denmark nu lanceret en smuk og enkel dispenser i badserien UME. Dispenseren er forsynet med sensor, der doserer en passende mængde sæbe eller håndsprit-gel, når man fører hånden ind under tuden.

Man har også fået øje på UME i USA. I marts blev dispenseren fremhævet på det amerikanske branchemedie The Inspired Home Show. Her blev UME sensor dispenseren vist som et eksempel på et innovativt produkt, der afspejler en markant forbrugertrend:

Gæstfrihed handler nu også om at få andre til at føle sig trygge på en selvfølgelig måde - blandt andet ved at tilvejebringe diskrete håndfri dispensere, der indgår naturligt i boligindretningen, forklarede værterne.

- HCL

Relateret indhold

01.03.2024Designbase.dk

Iittala får ny kreativ direktør

01.03.2024Designbase.dk

Kontantforbudsgrænsen nedsættes til 15.000 kr. fra i dag

26.02.2024Designbase.dk

Zalando fjerner vildledende bæredygtighedsikoner

26.02.2024Designbase.dk

Er du klar til de nye regler om online-anmeldelser?

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023