Grohes ansatte skaber markant vækst

For fjerde år i træk er Grohe blevet certificeret som en af Danmarks bedste arbejdspladser. Certificeringen er offentliggjort på et tidspunkt, hvor Grohe i Danmark samtidig kan præsentere en markant vækst på 20 procent i 2020.

Arkivfoto..

Trods vanskelige betingelser med nedlukninger og besværligheder med direkte kundekontakt har Grohe præsteret en vækst i salget på godt 20 procent i 2020. Da den generelle vækst på sanitetsmarkedet sidste år var på cirka 8 procent er fremgangen markant og understreger Grohes stærke position på det danske marked, hvor omsætningen i gennemsnit er steget med 15 procent om året siden 2010.

Firmaets danske direktør Poul Christian Pedersen fremhæver en engageret og forandringsvillig medarbejderstab med stor arbejdsglæde som en meget væsentlig årsag til fremgangen.

Og medarbejderne er tilsyneladende glade for at arbejde i virksomheden, hvilket netop er blevet dokumenteret, idet Grohe for fjerde år i træk er blevet certificeret som en af Danmarks bedste arbejdspladser af den globale konsulent- og analysevirksomhed Great Place to Work.

”Jeg er meget stolt og rørt over resultaterne fra certificeringen, som blandt andet viser, at vores medarbejdere synes, at Grohe er et rigtig godt sted at arbejde, og at de er stolte over at arbejde i virksomheden. Det understreger, at den rejse vi påbegyndte i 2008 for at gøre Grohe til en succesrig, innovativ og stabil virksomhed til fordel for vores kunder og medarbejdere har båret frugt”, siger Poul Christian Pedersen.

Fra ledelsens side bliver der også gjort meget for at fastholde motivation og arbejdsglæde under krisen.

Således tog lederne på besøg – naturligvis med afstand og mundbind – hos medarbejderne med gaver, der kunne opmuntre både medarbejderen og familien og dermed vise, at alle var værdsat og ikke glemt trods den manglende fysiske kontakt.

- HCL

Artikler

02.10.2023|Designbase.dk

Ti års forrygende fristelser

02.10.2023|Designbase.dk

Skal din virksomhed være cirkulær?

02.10.2023|Designbase.dk

Det betyder den nye ”emballagelov”

29.09.2023|Designbase.dk

Bløde køkkenfristelser

28.09.2023|Designbase.dk

Ny undersøgelse viser trends for fremtidens byliv

28.09.2023|Designbase.dk

Maison&Objet: På en jagt efter oplevelser

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023