imm cologne kommer online

Messen imm cologne kommer nu også til at blive afholdt i en hybrid form.

Foto: Koelnmesse..

Gennem samarbejde med det sit advisory board og med coronakrisens nuværnde udvikling in mente, har Koelnmesse i fredags besluttet, at imm cologne 2021 skal realiseres i en hybrid messe gennem ’imm@home’ platformen. 

Her kan besøgende, der ikke kan rejse, få mulighed for at indgå digitale udvekslinger med industrien og netværke. Udstillere vil også kunne præsentere deres produkter gennem en række online-sessions.

Det nye format betyder også ændringer i planerne for LivingKitchen, der til næste år vil være en integreret del af imm cologne.  

”Vores målsætning er klar: At muliggøre imm cologne det kommende år på baggrund af de udfordrende omstændigheder. På basis af et kompakt udstillingsområde med et nyt, udvidet digitalt netværk og præsentationsmuligheder, vil imm cologne forsyne møbelindustrien med vigtige trends i det nye år”, siger Oliver Frese, COO hos Koelnmesse. 

Den nye messe vil være komplet med nye stand-koncepter og eventformater, der skal imødekomme den tyske regerings retningslinjer. 

“Med de nye stand-koncepter, tilbyder vi nye virksomheder et framework, der skal sikre synlighed I et kompakt område”, siger Claire Steinbrück, direktør hos imm cologne”. 

“Mindre områder og åbne stand-designs betyder også mindre personale og færre omkostninger. Ikke desto mindre kan brands præsentere sig selv selvstændigt”, fortsætter hun.

Relateret indhold

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

21.02.2024Designbase.dk

Masser af farveinspiration

20.02.2024Designbase.dk

Ægte messestemning og et lyst syn på fremtiden

19.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

16.02.2024Brix Design A/S

Sponseret

Brix Design skinner på Ambiente

16.02.2024Designbase.dk

Nu kan polyester genanvendes

16.02.2024Designbase.dk

Direktørskifte i Brdr. Krüger

15.02.2024Designbase.dk

Har du firmabil: Pas på skattesmæk

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023