Italienerne kommer

Under 3daysofdesign er FRAMING i Odd Fellow Palæet et af de centrale omdrejningspunkter.

Ceccotti Collezioni udstiller møbelobjekter i de mest ædle træsorter med organisk sensualitet og antropomorfe former som Twnty Two. Foto: 3daysofdesign.

Dette års udstilling bliver den hidtil største og mest spektakulære.

”Noget af det, vi glæder os ekstra meget til i år, er deltagelsen af de to store italienske møbelvirksomheder Poltrona Frau og Ceccotti Collezioni – nogle af Italiens absolut mest sofistikerede og signifikante designbrands. Begge har kollektionerne fulde af møbler med originalitet – som både er stylish og edgy”, fastslår Samira Kudsk, der står bag FRAMING.

Det er første gang, at Poltrona Frau og Ceccotti Collezioni udstiller i Danmark. Og det er ikke tilfældigt, at man nu har valgt at fokusere på Danmark og Skandinavien generelt. 

"Vi deler på mange måder værdier, ånd og filosofi. Og vi stræber efter samme mål, selvom vores udtryk måske er lidt forskelligt: Design, der er i balance, design med lang levetid og design med god storytelling bag. Danskerne er særdeles godt uddannede, når det handler om design. I er vant til at forholde jer til det. Og derfor vil vi gerne udforske og udfordre det danske marked ", siger Nicola Coropulis, CEO for Poltrona Frau og dermed i spidsen for noget af det ypperste, der produceres i verden indenfor luxury lifestyle-industrien. 

Også Ceccotti Collezioni er et besøg værd på FRAMING. Ceccotti Collezioni er møbeldesign, der balancerer på kanten af det intellektuelle og elitære – det er samlerobjekter, og det er uprætentiøs luksus for ægte design-connoisseurer. Stilen er en eklektisk og surrealistisk verden af Gaudi, Mollino og skandinavisk design fra 1950'erne.

Artikler

02.10.2023|Designbase.dk

Ti års forrygende fristelser

02.10.2023|Designbase.dk

Skal din virksomhed være cirkulær?

02.10.2023|Designbase.dk

Det betyder den nye ”emballagelov”

29.09.2023|Designbase.dk

Bløde køkkenfristelser

28.09.2023|Designbase.dk

Ny undersøgelse viser trends for fremtidens byliv

28.09.2023|Designbase.dk

Maison&Objet: På en jagt efter oplevelser

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023