Luigi Bormioli til bordet og baren

Efterårets største nyheder fra det italienske glasværk er tre helt nye serier – Talismano, Diamante og Roma 1960. Alle er de skabt til at få det bedste ud af din drink eller vin – med funklende klart glas, der er dobbelt så stærk som andre glas.

Talismano – Let elegance på bordet

Luigi Bormiolis nye serie Talismano har et let og velafbalanceret design, der gør den til en fin og elegant tilføjelse på bordet. Talismano er skabt til at udfolde vinens aroma og understrege alle dens fine nuancer, så den gode vin rigtigt kommer til sin ret. Med en perfekt balance mellem form og indhold, så du får mest muligt ud af din vin, når den hvirvles rundt i glasset og frigiver sin aroma på optimal vis.

Diamante – Et glas med mange facetter

Serien Diamante er skabt til både vin og baren med et smukt diamantfacetteret design, der fanger lyset på en helt særlig måde. Dermed bliver hvert glas en lille, skinnende og lysende fornøjelse. Glassenes vintagedesign er et ideelt supplement til en klassisk borddækning.

Roma 1960 – Retrohyldest til baren

Luigi Bormiolis nye serie Roma 1960 hylder den klassiske bar- og cocktailkultur med en elegant og luksuriøst inspireret retrostil. Glassenes mønster gør dem iøjnefaldende og til et must-have i den stilfulde bar.

Den eksklusive kollektion oser af La Dolce Vita og en slentretur nedad Roms berømte Via Veneto, hvor de fashionable butikker, caféer og restauranter dengang som i dag giver lyst til en forfriskende Martini eller longdrink i smukke, historiske omgivelser.

Ultraholdbare og funklende glas med 25 års garanti

De nye glasserier er skabt af det patenterede SON.hyx-glas, der er en usædvanlig stærk, holdbar og fuldstændig klar og blyfri udgave af det klassiske krystalglas med en fyldig klang. Glassene klarer over 1.000 gange i opvaskemaskine uden forandringer, og glas med stilk er titaniumforstærke. Luigi Bormioli giver derfor hele 25 års garanti mod misfarvning og skår på kant og fod ved normalt brug.

Glashåndværk med traditioner 

Det italienske glasværk Luigi Bormioli har siden 1946 skabt glashåndværk med øje for æstetik og funktion og er således solidt forankret i den traditionelle italienske glaskunst, der har blomstret i Norditalien i århundreder. Luigi Bormioli er i dag lige så dedikeret til lækkert design og traditionelt håndværk i højeste kvalitet, men med fokus på den nyeste teknologi inden for glasfremstilling.

Talismano fås i syv forskellige slags glas, vejl. pris fra 139,95 kr. for 2 stk.

Diamante fås i seks forskellige slags glas, vejl. pris fra 279,95 kr. for 4 stk.

Roma 1960 fås i fire forskellige slags glas, vejl. pris fra 279,995 kr. for 2 stk.

Find de nye serier og forhandlerliste på tj.dk

15.05.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Mix og match med KitchenAid

21.04.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Varm nyhed fra franske Pillivuyt

15.04.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Når kaffen skal drikkes med stil

05.04.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Bag smukke brød med en hævekurv

15.03.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Det naturlige valg på bordet

15.02.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Legendariske kværne i ny farve

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023