MobilePay og GoGift lancerer fremtidens gavekort

Med få klik kan du give et personligt udformet gavekort til den, du holder af. Det er gavekortet, som aldrig bliver væk, og en række kendte brands er med fra start.

Du vil gerne give en gave, måske en lampe, nogle bløde velourpuder eller et tilskud til en ny sofa. Nu vil MobilePay gøre det nemt og hurtigt at købe og give et gavekort i en personlig indpakning. Gavekortet bliver aldrig væk, men kan altid findes på telefonen. 

Sammen med Nordens førende gavevirksomhed GoGift har MobilePay lavet en digital gavemarkedsplads. Det er GoGift, der distribuerer gavekortene med varer og oplevelser til MobilePays danske brugere.

Brugeren går blot ind i appen under ’Gaver’ og vælger det ønskede gavekort. Der er derpå tre måder at give gavekortet: Man sender det med det samme. Man sætter et senere leveringstidspunkt på. Eller man skriver en gavekode ind på et fysisk gavekort, så modtageren selv kan indløse det i appen. Lidt senere bliver det også muligt for brugeren at sende gavekortet til sig selv.

”Vi har sammen med MobilePay skabt en innovativ gavemarkedsplads, hvor man meget let kan give en personlig gave. Vi tror, at det kan blive fremtidens måde at give gaver på. Vi smidiggør den normale gavegivning og gør den mere sjov og overskuelig”, siger Henrik Ravn, CEO hos GoGift, der er ejet af Nordisk Film og en del af Danmarks største mediekoncern, Egmont: 

”Vi introducerer samtidig en ny type hverdagsgaver i form af mikrogaver. Den kode har ingen hidtil knækket. Nu får danskerne mulighed for nemt og impulsivt at overraske eller takke venner og familie med en personlig lille her-og-nu-gave, helt ned til 20 kroner. Det kunne godt blive et hit, fortsætter han.

- HCL

Relateret indhold

05.03.2024Designbase.dk

Har du styr på forbrugernes fortrydelsesret?

05.03.2024Designbase.dk

Handelserhvervet har stor betydning for dansk økonomi

05.03.2024Designbase.dk

Handelserhvervet har stor betydning for dansk økonomi

04.03.2024Designbase.dk

Hold øje med den franske anti-waste lov

04.03.2024Designbase.dk

Iittala løfter sløret for nyt logo og skrifttype

01.03.2024Designbase.dk

Kontantforbudsgrænsen nedsættes til 15.000 kr. fra i dag

27.02.2024Designbase.dk

E-handelsanalysen 2023: Omsætningen i dansk e-handel vokser

26.02.2024Designbase.dk

Zalando fjerner vildledende bæredygtighedsikoner

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023