MobilePay og GoGift lancerer fremtidens gavekort

Med få klik kan du give et personligt udformet gavekort til den, du holder af. Det er gavekortet, som aldrig bliver væk, og en række kendte brands er med fra start.

Du vil gerne give en gave, måske en lampe, nogle bløde velourpuder eller et tilskud til en ny sofa. Nu vil MobilePay gøre det nemt og hurtigt at købe og give et gavekort i en personlig indpakning. Gavekortet bliver aldrig væk, men kan altid findes på telefonen. 

Sammen med Nordens førende gavevirksomhed GoGift har MobilePay lavet en digital gavemarkedsplads. Det er GoGift, der distribuerer gavekortene med varer og oplevelser til MobilePays danske brugere.

Brugeren går blot ind i appen under ’Gaver’ og vælger det ønskede gavekort. Der er derpå tre måder at give gavekortet: Man sender det med det samme. Man sætter et senere leveringstidspunkt på. Eller man skriver en gavekode ind på et fysisk gavekort, så modtageren selv kan indløse det i appen. Lidt senere bliver det også muligt for brugeren at sende gavekortet til sig selv.

”Vi har sammen med MobilePay skabt en innovativ gavemarkedsplads, hvor man meget let kan give en personlig gave. Vi tror, at det kan blive fremtidens måde at give gaver på. Vi smidiggør den normale gavegivning og gør den mere sjov og overskuelig”, siger Henrik Ravn, CEO hos GoGift, der er ejet af Nordisk Film og en del af Danmarks største mediekoncern, Egmont: 

”Vi introducerer samtidig en ny type hverdagsgaver i form af mikrogaver. Den kode har ingen hidtil knækket. Nu får danskerne mulighed for nemt og impulsivt at overraske eller takke venner og familie med en personlig lille her-og-nu-gave, helt ned til 20 kroner. Det kunne godt blive et hit, fortsætter han.

- HCL

Relateret indhold

18.06.2024Designbase.dk

København er en designmetropol

18.06.2024Designbase.dk

Bureaukratibyrden rammer de små

17.06.2024Designbase.dk

Marketing via sociale medier virker

17.06.2024Designbase.dk

Danmark skal være det bedste iværksætterland

17.06.2024Designbase.dk

Antallet af konkurser i Danmark faldende

17.06.2024Designbase.dk

Nu skal virksomheden der tager det største sociale ansvar findes

07.06.2024Droppery

Sponseret

New brands like Riviera Maison, Versmissen, and BePureHome are now active as brands within Droppery

07.06.2024Designbase.dk

Danskerne er vilde med DTC-salg

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Oslo Design Fair
Messe
Mødested - design, arkitektur og håndværk

Oslo Design Fair er en effektiv handels- og netværksarena for deltagere fra hele verden.

Dato

28.08.2024

Sted

Messeveien 8, 2004 Lillestrøm

Copyright 2023