Mød en af designbranchens verdensstjerner

Når FRAMING for 5. gang åbner portene til årets udstilling i Odd Fellow Palæet under 3daysofdesign, er det med ikke færre end 46 internationale topbrands.

Designeren Sebastian Herkner bliver en del af FRAMING. Foto: Sebastian Herkner

Når FRAMING for 5. gang åbner portene til årets udstilling i Odd Fellow Palæet under 3daysofdesign, er det med ikke færre end 46 internationale topbrands. Og verdens førende designere kommer også! 

”Vi har været så heldige, at tyske Sebastian Herkner – en af designbranchens helt store stjerner – spiller en hovedrolle på årets FRAMING. På hele 2. sal hylder vi nemlig hans arbejde repræsenteret af designbrands som ClassiCon, Pulpo, M2Rugs, Schönbuch, Zanat, Zeitraum og ikke mindst canadiske Man of Parts. Sidstnævnte er med på FRAMING for anden gang, og har igen valgt at udstille og lancere deres nyheder i København fremfor i Milano”, fortæller Samira Kudsk, der er grundlægger af FRAMING.

Sebastian Herkner. Foto: Sebastian Herkner

Herudover har Sebastian Herkner helt eksklusivt skabt en smuk installation i foyeren, der både byder alle besøgende velkommen, men som også teaser til det, der venter oppe på 2. sal, hvor flere af hans både nye og mere ikoniske møbler og lamper er samlet. Installationen minder om en kæmpe bølge med et udpluk af hans statement pieces.

"Det er en helt unik og vidunderlig mulighed at kunne samle og vise min (og mit teams) design-filosofi og designsprog, som er udviklet sammen med vores internationale partnere. Jeg glæder mig til at præsentere nyheder sammen med bl.a. Man of Parts og Pulpo, men også til at hygge mig med design, kunst og venner i jeres inspirerende by!", fortæller Sebastian Herkner.
Og de besøgende vil få en god chance for at tale med den prisvindende tyske designer, både om de konkrete produkter, og storytellingen bag, men også mere generelt om design.

"Jeg elsker at være i kontakt med folk for at tale om vigtigheden af kvalitet, bæredygtighed, lokal produktion, ansvarligt indkøb af materialer etc. Design handler om kommunikation, og om at forstå og afspejle det med alle sanser", slutter Sebastian Herkner.

www.framing.dk

Relateret indhold

29.05.2024Designbase.dk

Direkte-til-forbruger er det nye ”sort”

29.05.2024Designbase.dk

UMAGE vinder årets Red Dot designpris

23.05.2024Designbase.dk

3daysofdesign: Her skabes drømme

22.05.2024Sirius

Sponseret

SIRIUS Sam

22.05.2024Hippie de Luxe

Sponseret

Sommerens glas fra La Rochère

20.05.2024Designbase.dk

Frederiksberg Centret får ny livsstilsbutik

20.05.2024Designbase.dk

Eventyrlig indgang på årets Formex

16.05.2024Witt

Sponseret

iRobot stjæler showet: Få Swiftie Roomba-oplevelsen med hjem

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
3daysofdesign
Messe
3daysofdesign

En platform til at fremvise og fejre fantastisk design

Dato

12.06.2024

Sted

Frederiksgade 1, 3rd floor 1265 Copenhagen K

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023