Moderne og miljøvenlig på farten

Slut med engangskopper og dyr take-away kaffe. Med BRING-IT fra RIG-TIG får du en flot og praktisk to-go-kop der holder kaffen, teen eller kakaomælken varm, når du er på tur.

BRING-IT to go kop, gul.

04.03.2020

Sponseret

RIG-TIG

Slut med engangskopper og dyr take-away kaffe. Med BRING-IT fra RIG-TIG får du en flot og praktisk to-go-kop der holder kaffen, teen eller kakaomælken varm, når du er på tur. Brug den for eksempel på vej til skole eller arbejde, eller når du triller en tur med barnevognen.

BRING-IT er udført i dobbeltvægget plast, der sikrer en god termoeffekt. Låget er udstyret med en praktisk klik-knap, der kan betjenes med én hånd. Klik blot låget ned, så kan der drikkes fra alle sider af koppen, ligesom med en almindelig kop. Klik igen, og koppen er lukket. Du kan altså stadig nyde din kaffe, selvom den anden hånd skubber barnevognen eller holder tasken. Når du kommer hjem, er koppen let at rengøre, da den blot kan sættes i opvaskemaskinen.

BRING-IT er tilgængelig i rosa, blå, mintgrøn samt en ny, frisk forårsgul, der vil kunne findes online og i butikkerne fra marts.

PRODUKTINFO
Materiale: Plast, silikone
Mål: Ø 8,5 x 16,5 cm
Volume: 0,34 l.
Farve: Gul (SS20) + rosa, mørkeblå, mintgrøn
Vejl. udsalgspris: DKK 129,95

FORHANDLER
Kan findes her

RIG-TIG
RIG-TIG betyder ”lige, som det skal være”. Vi har fokus på at få designet helt rigtigt, så form og funktion er i perfekt balance, og alle produkter fungerer optimalt, når der er travlt i køkkenet. ’RIG-TIG’ betyder også, at priserne er helt rigtige - samtidig med at der tages hensyn til naturens begrænsede ressourcer gennem en cirkulær tankegang. Udviklet i samarbejde med danske og internationale designere, er RIGTIG kollektionen lig med smukke, innovative og prisvindende produkter til madlavning, bagning, servering og opbevaring samt livet på farten.

12.06.2023RIG-TIG

Sponseret

Skab hyggelige Borddækninger med VIVA Hurricane fra RIG-TIG

13.09.2022RIG-TIG

Sponseret

Citruspresser uden dikkedarer - JUICY citruspresser af Rasmus Halfdan Breck

08.09.2022RIG-TIG

Sponseret

Ny hverdagsfavorit til køkkenet - CUT-IT skærebræt af Søren Refsgaard

07.09.2022RIG-TIG

Sponseret

Fiks serveringskande - PIP serveringskande af Søren Refsgaard

11.08.2022RIG-TIG

Sponseret

RIG-TIG x Moomin

25.08.2021RIG-TIG

Sponseret

Brødkurv til hyggelige stunder

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023