Moderne romantik

Indret dit soveværelse til et sted, hvor du kan drømme dig væk. Med et nyt sengetæppe kan du skabe en romantisk og intim stemning, der samtidigt giver en dejlig følelse af ro og harmoni.

Vores version af moderne romantik er stilrene linjer og og rolige farver. Her er sengetæppet kombineret med sengetøj i rosa og sortbrun.

Denne stil fungerer godt, fordi det er holdt enkelt med disse to kontrastfyldte nuancer, hvor den sarte rosa går godt i spænd med den mørke farve. Det giver et godt samspil til indretningen, men samtidigt også en blød og let stemning i soveværelset.

Sengetæppet er fremstillet i 100% polyester, og er både quiltet og stone washed, som derfor gør tæppet ekstra blødt. Der er fløjl på forsiden og det er glatvævet på bagsiden. Meget nemt at lægge ud over sengen.

Sengetæpperne er designet i klassiske farver for at skabe et elegant og stilfuldt look, der til enhver tid gør dit soveværelse mere indbydende og hyggelig. Se alle sengetæpper her.

09.02.2022ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S

Sponseret

Naturens former, farver og materialer inspirerer

01.12.2021ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S

Sponseret

Ny profil hos ARCTIC & Nordisk Tekstil

25.11.2021ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S

Sponseret

En kollektion, der hylder årstiden

29.06.2021ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S

Sponseret

ARCTIC på Formland 2021

06.04.2021ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S

Sponseret

ARCTIC fremstiller en grønnere kollektion til SS21

30.03.2021ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S

Sponseret

Forårsnyheder til sengetid

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023