New Works ansætter stærk salgsprofil

New Works ansætter Shari Rana, der med erfaring fra internationale designbrands skal bidrage til at indfri virksomhedens vækstambitioner.

Foto: New Works..

Hos New Works starter året med en udvidelse af medarbejderstaben, når Shari Rana tiltræder en nyoprettet stilling som CSO. Hun vil stå i spidsen for New Works’ salgsteam med fokus på den overordnede salgsstrategi og kommercielle udvikling af brandet. 

”Med ansættelsen af Shari får vi en kompetent salgsleder, der kvag sin erfaring og sit internationale netværk vil kunne løfte New Works et niveau op. Shari bidrager desuden med en stærk personlighed og en positiv energi, som passer perfekt ind i vores team”, fortæller New Works’ CEO og Co-Founder, Nikolaj Meier. 

Med et CV, der tæller roller hos Tom Dixon, Muuto, Gubi og Hem, kommer Shari Rana med betydelig brancheerfaring indenfor internationalt salg, ledelse og strategi.

”Som virksomhed er New Works forfriskende smidig og bygget til skalering. Det er en sjældenhed blandt designbrands at være i stand til at gå ud over æstetik og have et stærkt og klart værdiforhold til partnere. New Works har formået at gøre dette fremragende gennem stor nysgerrighed og vilje til at imødekomme virksomhedernes krav i dag”, siger den nyligt ansatte CSO.  

Jeg er glæder mig til at øge den globale bevidsthed om New Works, udvide vores globale salgsteam og vigtigst af alt pleje og erhverve tætte og strategiske partnerskaber”, forsætter Shari Rana.  

New Works har eksisteret siden 2015 og er grundlagt af Nikolaj Meier og Knut Bendik Humlevik. I dag hentes 85 procent af omsætningen på eksport, og New Works er på en vækstrejse, der forventes at nå nye højder i 2021.

- HCL

Mere fra...

11.12.2023Designbase.dk

Maison&Objet introducerer ”Hospitality Lab”

08.12.2023Designbase.dk

Det nemme liv

07.12.2023Designbase.dk

Hvid vinter

06.12.2023Designbase.dk

Håndlavet naturnyhed

06.12.2023Designbase.dk

Det ønsker danskerne sig til jul i år

05.12.2023Designbase.dk

Alle har brug for et mentalt re-load

01.12.2023Designbase.dk

EuroCIS fremviser AI-værktøj for butikstyveri

01.12.2023Designbase.dk

Tefal og Jamie Oliver fejrer 20 års madlavning sammen

Events

Se alle

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023