Nordic Living: Skandinavisk design i fokus på Ambiente

Over 70 udstillere fra Skandinavien præsenterer de kommende bestsellere inden for skandinavisk design i Ambientes Interior Design Hall 3.1. Med mange kendte virksomheder og en bred vifte af produkter med fokus på design og internationale premium brands, er hallen Ambientes levende inspirationshal.

Den ultimative klassiker: EM77 vakuumkanden, der fejrer 45-års fødselsdag. Foto: Stelton A/S .

På verdensplan har indretningsstilen etableret sig som både puristisk og alsidig i det indre kosmos. "I en tid, hvor værdier som autenticitet, lang levetid og ansvarlig produktion i stigende grad er vigtige drivkræfter i købsbeslutninger, er tidløst, bæredygtigt design mere efterspurgt end nogensinde. Nordisk design står for tidløshed, gennemtænkt design, innovativ funktionalitet og materialer af høj kvalitet. Det afspejler også forbrugernes aktuelle ønsker: farver inspireret af naturen, bløde former og et ensartet formsprog. Traditionelle og håndlavede detaljer giver os ro i sindet og udstråler bestandighed," siger Yvonne Engelmann, direktør for Ambiente Living, Giving und Working. 

Michael Ring, CEO og ejer af det danske designhus Stelton A/S, siger: "Stelton og RIG-TIG har sparet nyheder op til den første Ambiente i tre år. Vi har fokus på funktion og design, præcis hvad vi er gode til - vores Ambiente besøgende bliver ikke skuffede. Skandinavisk design vil være repræsenteret med nogle af de stærkeste brands oppe nordpå - alle placeret i hal 3.1. Jeg er sikker på, at hal 3.1 vil være et besøg værd. Produktlanceringerne vil være før sin tid - bedst i klassen".

Michael Ring giver også spændende designindsigter i et foredrag på Conzoom Solutions Academy. Han beskæftiger sig med spørgsmål som: Hvor kommer dansk design fra? Vinder kombinationen af design og funktion over funktion alene? I hvilken retning udvikler dansk design sig? Med mere end 25 års erfaring i den danske designbranche vil han løfte sløret for opskriften på dansk designs succes i sit foredrag "Dansk design - hvordan kan det være, at det ryster verden".

Også den prisvindende danske designer Sebastian Holmbäck, der blandt andet har været med til at designe den prisvindende Emma-kollektion og Pure Black-knive for Stelton samt designs for Georg Jensen holder foredrag på Conzoom Solutions Academy. Det fulde eventprogram er tilgængeligt online på ambiente.messefrankfurt.com/events og opdateres løbende. 

Georg Jensen vil også være at finde på Ambiente. Foto: Georg Jensen. .

Vigtige mærker som Broste Copenhagen A/S, Fabula Living ApS, F & H A/S med mærkerne Zone Denmark, Hoptimist og Gense, Georg Jensen A/S, Le Feu By Lauritsen ApS, Reflections Copenhagen Aps og Stelton A/S vil også være til stede i Frankfurt i 2023.

"Ambiente er den største og vigtigste messe for vores branche og vores forretning. For os er det stedet, hvor vi kan præsentere vores nye designlinjer og mødes med eksisterende og nye forretningspartnere fra hele verden. Der skaber vi et univers af vores brands og inspirerer besøgende med kommende bestsellere af skandinavisk design til stuen," siger Charlotte Krath, Head of Export Sales hos F&H Groups A/S. 

Mange nye virksomheder og mærker findes i Living Hall. Det drejer sig blandt andet om Design By Us ApS og brandet New Mags by Page17 ApS.

Artikler

29.09.2023|Designbase.dk

Bløde køkkenfristelser

28.09.2023|Designbase.dk

Ny undersøgelse viser trends for fremtidens byliv

28.09.2023|Designbase.dk

Maison&Objet: På en jagt efter oplevelser

28.09.2023|Designbase.dk

Helt enkelt

27.09.2023|Designbase.dk

Imm cologne melder om bunkevis af tilmeldinger

27.09.2023|Designbase.dk

Geometrisk blåzone

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023